Nå, men lige for at være skidekedelig ...

4 kommentarer

 • malenka

  Eller måske skal vi øve os i at holde af de små ting? Også mandagene. Jeg har en datter der har det rigtig svært for tiden, of forandringer, deriblandt mandage og opstart efter ferier, kan være rigtig svære. Men jeg har tænkt meget og læst meget den sidste tid, og jeg tror, jeg skal øve mig på at sætte pris på det enkle og på de små ting i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan noget pjank! Alle dage er gode – bare stram op og kom ud over stepperne – husk at vi kun lever EN gang og det bliver ikke genudsendt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • malenka

   Man kan sige ting på mange måder. Det er helt ok, at du har din holdning, men hvis man er et andet sted lige nu, så gør den kommentar måske ikke nødvendigvis noget godt. Men dejligt for dig at du har evnen til at se lyst på tingene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, post-vinterferie-mandag *suk*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå, men lige for at være skidekedelig ...