Jeg har gjort noget …

youtube 1

…og i dag var helt sikkert den helt forkerte dag at begynde på det på, for det har i den grad virkelig været mandag i dag, og jeg havde sovet ca. 3 1/2 time i nat.
Men nu havde jeg sat mig for, at det skulle være i dag, så nu blev det i dag.
Det jeg har gjort, er simpelthen at tage min Youtube-kanal rigtigt i brug. I dag blev det bare til en lille video med rundt på en ret begivenhedsløs mandag (hvor jeg siger “øøøøhmmm…” for hver tredje ord), men planen er, at bruge det til alt muligt med tegninger (når jeg lidt får fikset et eller andet stativ der kan holde min telefon), til at vise mine yndlingssteder/ting/personer/dyr frem.

Planen for den næste video, er lidt højtlæsning fra min bog. Måske dem begge to. Her er i hvert fald videoen fra i dag. Lad os bare kalde den Øøøøøhm-videoen.

 

Selve Youtube-kanalen findes HER – her kan du også finde vores 3 på Stribe livetegninger!

Har du forslag, ting du gerne vil se på Lolland, indlæg du aldrig har forstået meningen med og gerne vil have forklaret, så skyd løs. Så laver jeg videoer i al uendelighed!

8 kommentarer

 • Agnes

  Dit ansigt kom frem og min første tanke var “Hold OP, hvor er du smuk” – den fulgte du så pænt selv op med “Det er mandag, og jeg ser pænt smadret ud”… Hvordan mon du så ser ud, når du ikke er smadret? Hr. Mand må være en glad, glad mand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Ej, hvor er du altså sød! Men – der er altså også nogle fordele i selv at sidde med kameraet så man helt selv kan styre lys, gemme dobbelthager, osv. Og have en hel masse makeup på. Men hvor er du altså sød. Jeg blev meget, meget glad for din kommentar, det er sådan nogle der får en til at kigge i spejlet og tænke at det måske egentlig er sådan ok det man ser <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Hemmingsen

  Hold nu op hvor godt❤️
  Bor selv på Lolland og kommer fra Rødby kanten af ❤️ Har boet hernede i 17 år. Super dejligt at du vil sætte vores ø i fokus ❤️ Elsker dine tegninger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Har du familie i nærheden og venner eller er de alle i Kbh? Hyggelig video.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Mine gamle venner bor i København, og familien er spredt ud over det meste af Sjælland, men jeg har dog fået nogle gode venner hernede 🙂 Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du er altså både sød og pæn og alt muligt. Jeg får så store kinder på kamera så det er lige til at grine af. Mere med hundene!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Årh, du er så SØD! Men jeg får også kæmpestore kinder! Specielt når jeg griner! Det er derfor jeg slet ikke gør det på videoen, hahaha 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *