Nå, men …

Når jeg er rundt og læse op og føler mig helt fancy, så sker det tit, at folk spørger hvor nogle af ideerne til tegningerne kommer fra.

Jeg troede jo, at jeg havde lavet denne video én gang, men det viste sig jo så, at jeg bare havde taget et billede, så jeg måtte stille hele hejset op igen, men til gengæld er jeg blevet en lille bitte smule bedre til ikke at sige ‘Ææææhm’ hele tiden …
https://www.youtube.com/watch?v=3k3Ll63fcDU

2 thoughts on “Nå, men …

  1. Hej Kristina
    Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg behøvede på ingen måde de forklaringer – for følelserne bag dine tegninger er stort set altid fuldstændigt genkendelige fra mit eget liv, selvom det er helt anerledes end dit.
    Men altid dejligt at høre det lidt uddybet alligevel – vi hører gerne flere utroe’lige hits 😉

    1. Jeg er sådan set enig med Therese. Men det er jo små, fine historier at få alligevel :-). Hvis du har lyst, kunne det være fantastisk med tips til hyggelige steder på Lolland. Du har vist haft et par stykker på bloggen for længe siden, men gerne flere insider-tips ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *