Så var jeg heldigvis helt vildt sund alligevel …

På min nye telefon er der sådan en app der tæller alle de skridt man tager på en dag. Man skal jo helst over 10.000 skridt om dagen, så jeg går og går og går for at nå det.
Den anden dag ville jeg tjekke tælleren, for jeg ville være sikker på, at jeg havde nået 10.000 skidt, for jeg havde spist virkelig, virkelig meget kage den dag. Til min store overraskelse, så var den kun på lidt over 4000 skridt …
Skridttæller 1…men så kom jeg heldigvis i tanke om, at jeg havde ladet telefonen ligge inde i stuen hver eneste gang jeg var gået ud i køkkenet for at hente mere kage, og så havde den jo ikke kunnet tælle alle de skridt! Og der er i hvert fald 10 skridt hver vej, og jeg havde hentet kage virkelig, virkelig mange gange, så jeg var højst sandsynligt nået op på OVER 10.000 skridt den dag.

Det gjorde mig rigtigt glad, at det bare var ren glemsomhed, og ikke fordi jeg var mega usund, at jeg ikke havde nået de 10.000 skridt den dag!
Skridttøller 2

 

4 thoughts on “Så var jeg heldigvis helt vildt sund alligevel …

  1. Tror ikke de der telefonskridttællere er rigtig pålidelige. Min tæller kan f.eks næsten slet ikke komme op på 10.000.
    De er garanteret kodet til at vise for lidt så man kommer til at gå for meget.
    …de kunne godt gøre det samme med tæller der viser fedtprocenten på min vægt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *