11

Jeg har lidt en off-periode for tiden. Sådan en hvor alt jeg laver enten ser helt forkert ud eller er helt vildt kedeligt.
Af erfaring, så ved jeg, at hver gang jeg har haft et par off-dage og tænker, at nu kan jeg aldrig igen finde på noget at tegne igen, og så skriver om det på bloggen, så går der ca. 30 sekunder, så har jeg 1000 ideer, så i stedet for at blive ved med at ligge under dynen på sofaen og se Modern Family og spise ostemadder på hvidt brød, så må det uuuuuud!! (nu er klokken også snart 20, så det var vel på tide at komme op.
Det er godt at få sådan noget ud, ikke. Man skal have luft. Og de eneste gang der er herhjemme i hverdagene til at lytte til det, det er hundene, og det virker ærligt talt som om de prioriterer sådan noget med at kaste en pind eller spise en kiks højere end mine frustrationer.
Forleden dag, så skrev Miriam vist nok noget med, at ind imellem, så skulle man bare brokke sig. Så her kommer random brok, i helt uprioriteret rækkefølge, og så når listen er skrevet og læst, så er det gøgl ude af verden, i stedet for at tilføje endnu flere rynker til mit i forvejen aldrende ansigt.

1: ‘Min’ bil er i stykker, og jeg kan ikke køre nogle steder når jeg er alene hjemme. Jeg vil da vildt gerne bare sådan lave den, men det leder os hen til de næste par punkter.

2: Jeg sælger intet for tiden (ud over nogle håndtegninger den første dag jeg åbnede min nye lille biks, så har jeg solgt 1 postkort på en uge), og har derfor en hel ultra-minimal indtægt, så sådanne fancy ting som at kunne køre rundt er ikke en prioritering.

3: For at hjælp på nummer 1 + 2, så tog jeg i går op på vores kontor og pyntede det helt op, stillede skilte og billeder udenfor, holdt døren åben selvom det var lidt for koldt. Ved I hvor mange mennesker der overhovedet stak hovedet ind? 0. Som i n-u-l.

4: Så nu overvejer jeg for 10. gang at finde et deltidsjob. Men seriøst, jeg er så bange for, at en potentiel arbejdsgiver ville finde bloggen og så bare tænke, at jeg var for spejlblank til at lave noget som helst. Så nu overvejer jeg at slette den forever og finde et rigtigt job igen.

5: Er i gang med sådan noget pre-rets-halløj. Fordi der igen er en der tog en af mine tegninger. Denne gang var det en der helt åbenlyst og ud over hele sin blog er virkelig politisk engageret (hvilket er fint, bare bland mine tegninger uden om det) i et parti jeg på ingen måde har lyst til at yde hverken gratis eller betalt støtte til. På Kvindernes Internationale Kampdage lavede han et indlæg (der sikkert var et fint indlæg, men igen, hold mine tegninger uden om det) med overskriften “F*** jeres kampdag” og plottede en af mine tegninger ind oven over, og derefter har valgt ikke at betale det krav jeg sendte til ham, så nu skal vi alt muligt rets-halløj igennem, hvilket er sindssygt irriterende og komplet spild af tid, da vi alle sammen jo godt ved, at selvfølgelig skal han betale det. Med mindre han selvfølgelig har lyst til at påstå, at han selv har lavet tegningen.
Jeg bliver så træt.

6: Har jeg efterhånden brugt så crazy mange timer på at sidde og nørkle håndtegninger som jeg troede ville være et kæmpe hit, at min ene skulder er helt kaput.

7: Vi har kæmpe dræber-myg. Overalt. Som jeg åbenbart igår fik nok af og klaskede ud på alle væggene. At bedømme efter mængden af blod vi nu har på væggene, så var de ikke specielt sultne da de gik bort.

8: Jeg ved, at der vil sidde en masse læsere derude, der vil være lige så frustreret over min tegnsætning i det her indlæg, som jeg er over de første 7 punkter på listen. Men når man er træt og gnaven, så gider man ikke korrektur-læse. Det gider man heller ikke når man er frisk og glad. Sådan er det.

Så. There it is. Forhåbentlig var det så rigeligt at skrive alle de dumme ting ud over hele internettet nok til at jeg vågner i morgen efter at have sovet 8 timer med hovedet fyldt med nye ideer, helt vildt meget kampånd til det der rets-halløj og en bil der bare helt magisk er begyndt at virke igen. Men efter det sidste par uger, så nøjes jeg også gerne med ét af punkterne. Eller to. Hvis det ikke er for krævende.

PS: Husk, det er ikke andet end brok der skal ud. Jeg ved godt at mange mennesker dealer med meget større problemer.

PPS: Det slår mig lige, at hvis jeg nu havde tegnet alt det her brok, så ville det faktisk have været meget sjovt.

PPS: Det er jo ikke udgivet endnu, så i princippet kunne jeg bare tegne løs.

PPPS:  … fandt ud af, at det helt sikkert fungerer rigtigt fint uden tegninger.

PPPPS: .., mest fordi der stadig er helt vildt meget ost og brød tilbage, og jeg stadig kan nå at se minimum 4 afsnit af Modern Family inden jeg dejser om, hvis jeg altså ikke finder tegnebrættet frem nu.

4 thoughts on “

  1. Jeg købte din snegletegning, og jeg er simpelthen så glad for den. Jeg kan forestille mig, der ligger meget arbejde bag. Derfor skal sådan en nærig nar, du nævner under #5, spammes med alle til rådighed stående midler på alle medier. Giv et hint om, hvem han er. Nej, du kan bare skrive det åbenlyst, når han nu ikke vil kompensere dig for sit tyveri. Held og lykke.

    1. Årh, hvor er du sød, Mette 🙂 Jeg er så glad for, at du er blevet glad for tegningen 🙂 Jamen, han hedder Søren Juliussen, han kommer fra Liberal Alliance.
      Tegningen fjernede han igen da jeg sendte ham kravet, men jeg bliver jo desværre stadig nødt til at følge det til dørs, da der er mange der har nået at se tegningen, og den stadig dukkede op under hans indlæg på Google længe efter. Det er noget rigtigt øv, det tager så meget tid og arbejde med at lave de sager, og det ender alligevel altid med at de skal betale, og så skal de så også betale sagsomkostningerne oven i når de taber sagen. Ihhhh!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *