Tilfældige svar #1

122224457
Jeg får ind imellem nogle sjov og lidt random spørgsmål over mail og i kommentarfeltet. Jeg får ikke altid svaret tilbage på det (fordi jeg er den der type der går bananas hvis folk ikke svarer mig inden for 20 sekunder på mails, beskeder og sms, men selv glemmer at trykke på ‘reply’ hver eneste gang jeg selv bliver bedt om at svare på noget).

Så jeg tænker lidt at sætte svarerne lidt sammen i sådan nogle random indlæg (som f.eks. kan være nyttige at kunne lave, når man har forsøgt at åbne brændeovnen uden ‘beskyttelse’ og derfor lige pt. har brændt den ene finger på min højrehånd aka tegnehånden).
Her er så første omgang (og så satser vi på at næste omgang kommer på et tidspunkt når jeg igen har lavet noget retarderet og ikke kan holde om ting med højre hånd:

Spørgsmål: Hvordan finder du på ting at tegne om?
Svar: 85 % er historier der er sket i mit eget liv som enten kan være twistet eller drejet lidt for at gøre dem sjovere, ellers kan det være samtaler jeg overhører, andre folks historier, eller bare inspiration fra f.eks. tv-serier. Parks & Recreation, The Office og Modern Family er nogle af mine yndlings, og kan jeg ikke finde på noget at tegne om, så stener jeg serier og tager noter.

Spørgsmål: Hvad hedder jeres hunde?
Svar: Kiki, Molly, Ziggy og Santhos. Kiki og Santhos er iøvrigt forældre til Ziggy og Molly.

Spørgsmål: Er det rigtigt, at jeres hunde må sove i jeres seng?
Svar: De SKAL sove i vores seng.

Spørgsmål: Er du egentlig nogensinde blevet tilbudt en bog-deal?
Svar: Næh. Men jeg har engang været til et møde på et stort forlag med alle mulige vigtige mennesker der arbejdede der, men det blev aldrig rigtigt til mere end det møde. Men jeg fik en masse gratis ting af dem, og for at være ærlig, så spacede jeg ret meget ud efter de gav mig ting, for gratis ting får min hjerne til at gå bananas (over at de er helt gratis) og så har jeg svært ved at koncentrere mig om vigtige detaljer, som f.eks. at høre efter hvad der blev sagt.
Men altså, jeg vil helt vildt gerne, ikk. Så bare ring. Eller noget, ikk.

Spørgsmål: Hvorfor er du ikke hos Bloggers Delight mere?
Svar: Egentlig var jeg glad for at være der, men jeg synes, at de store baggrundsreklamer åd opmærksomheden fra tegningerne. Jeg har dog intet imod sådanne blogfællesskaber, men måske hvis man kunne lave noget hvor man på en eller anden måde selv havde noget medbestemmelse over hvor mange reklamer der skulle vises (så man f.eks. selv kunne bestemme om man ville have de store reklamer i baggrunden) så ville jeg synes det var mega awesome.

Spørgsmål: Hvor man chokoladeskildpadder spiser du?
Svar: Faktisk ikke særligt mange mere. Der skete det da jeg var rundt og læse op og holde foredrag om Lolland, osv. at alle mulige rare mennesker gav mig en hel hulens masse chokoladeskildpadder. Da jeg havde spist dem, så kunne jeg godt mærke, at skildpadderne og jeg trængte til en pause fra hinanden.

Spørgsmål: Hvad hedder Hr. Mand i virkeligheden.
Svar: Hr. Mand hedder i virkeligheden Michael.

Spørgsmål: Har du altid tegnet?
Svar: Næh, det er sådan ca. 3 år siden at jeg tegnede noget for første gang siden jeg var barn (hvor jeg mest tegnede heste der på forunderlig vis mest lignede en kam).

Det var det for denne omgang – hvis der er random ting du gerne vil vide, så spørg løs. Så har jeg mere at lave når højre hånd er åndssvag igen.

5 thoughts on “Tilfældige svar #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *