Tegner-liv

GG rgb

Jeg tænkte, at jeg engang imellem ville fortælle lidt om alle de andre ting jeg laver, når jeg ikke tegner lyserøde damer her på siden.

Jeg har jo mit ‘faste’ stribejob hos Hendes Verden, hvor jeg tegner Sally, der på mange måder minder om mig selv. Hun er ikke mig, men humoren er den samme.
Derudover bliver jeg overraskende ofte bedt om at lave tegninger til bryllupper, det kan f.eks. være en lille stribe, eller hvis bruden (eller både bruden og gommen) følger bloggen, og så vil nogen give dem en tegning af dem selv som Live fra Lolland-figurer. Ind imellem kommer der alt fra både børn, hunde og katte med på tegningerne.

Jeg har også tegnet mange tegninger til foredragsholdere. F.eks. om depression. Det er også blevet til et par bøger der ikke var mine egne. Desværre ingen børnebøger endnu, men det håber jeg kommer en dag. Det kunne være så sjovt.

FullSizeRender (8)

Efter jeg har åbnet min anden lille shop, så har jeg også fået andre tegneopgaver ind, både håndtegninger og digitale. Jeg har f.eks. lavet 4 fjer der skulle gives i gave til 4 konfirmander, og så har jeg f.eks. også tegnet headeren på denne her blog, Guns and Glamour (som, hvis du nu er dame og interesserer dig for jagt, du bestemt så burde tjekke ud).

Jeg prøver at gøre lidt mere i det der med ikke kun at tegne sjove striber, og derfor slæber jeg også en masse af mine andre tegninger med rundt til både den udstilling jeg har i Huset i Parken lige om lidt, men også de 3 første tirsdage i juli, hvor jeg har en stand på Marielyst kræmmermarked. Det har været rart at tage ‘springet’ og kaste mig ud i andre tegninger end kun lige striber, for selvom det er et drønsjovt arbejde, så kan det også være lidt presset når ideerne ind imellem mangler.

Mangler du en tegning til den ene eller anden lejlighed og vil høre angående priser, så send en mail til mig på hej@livefralolland.dk 🙂

4 thoughts on “Tegner-liv

  1. Genial idé! Hvis jeg nogensinde skal holde stor fest, skal jeg da have en tegning der illustrerer mig!
    Hilsen en af dem der aldrig kommenterer, men er kæmpe fan

  2. Tak for link søde Kristina (selvom det ikke virker, haha :D) . Jeg er super glad for dit arbejde, og vil helt sikkert tænke på dig fremover hvis jeg skal have noget tegnet 🙂

    /Alberthe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *