Helt forkert og helt rigtigt på samme tid

I løbet af det sidste års tid har jeg – udover min egen bog – illustreret 4 bøger! Er i KLAR over hvor mange tegninger det er? Det er helt crazy.
I overmorgen udkommer den første af dem, og det føles helt crazy. Den udkommer på et forlag. Altså, sådan et forlag, helt på rigtigt.
I dag landede der så nogle eksemplar hjemme hos mig, og udover at mit efternavn er stavet forkert (Jeg hedder jo Ricken, sådan i virkeligheden), så var det en virkelig awesome fornemmelse at se nogle af ens tegninger i sådan en rigtig bog. Det med navnet er pisse ligemeget. I TV Øst for noget tid siden hed jeg ‘Katrine’, sidst jeg fik en mail fra ISBN-kontoret kaldte de mig for ‘Kristian’ og nu har jeg altså også fået nyt efternavn. Men fuck det. Jeg har lavet vildt mange tegninger. I en rigtig bog, fra et rigtigt forlag, og den er skrevet af en sjov, skarp og awesome dame der hedder Pernille Lund. Det hedder hun både i bogen, men også i virkeligheden.

IMG_0975IMG_0983IMG_0984IMG_0976

Bogen udkommer på forlaget Hovedland i overmorgen. Og hvis I nu lige kunne købe en helt masse eksemplar så første oplag kunne blive udsolgt, så ville det være great. Så kommer mit navn nemlig til at stå korrekt på næste oplag.

Det bliver sådan en bog man kan købe i boghandlere og alt muligt. Pretty crazy stuff, siger jeg jer!

2 thoughts on “Helt forkert og helt rigtigt på samme tid

  1. Sejt, sejt, sejt!
    (Selvom jeg som tidligere forlagsarbejder synes, det er noget skidt, at navnet ikke er dobbelttjekket… Men who cares – du er awesome!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *