Ting der sker for tiden

Der sker simpelthen så mange spændende ting for tiden, og det føles stadig helt uvirkeligt at de ting sker for mig. Først og fremmest, så helt vildt mange tak til alle jer der læser med og altid kaster så meget positiv energi af sted i min retning. I er fantastisk awesomme!

I dag fik jeg besøg af søde Pernille fra Region Sjælland der havde disse helt fantastiske ting med til mig, som er lavet i forbindelse med den kampagne jeg er med til at lave for dem:
14079499_10154430993479731_3964548157385328208_nHelt ærligt! Så står man der en fredag eftermiddag og indser, at ens liv ligesom har peaket lidt, det bliver da ikke meget større end at være på chokolader!!
(Jeg holder i øvrigt åbent på mit kontor på Tværgade 16 i morgen fra 10-12, og deler gerne smagsprøver ud til alle der kigger forbi! Og hvis du køber et postkort eller en plakat, så får du sikkert lige et stykke med i posen til eftermiddagskaffen 😉 )

Jeg har lavet en helt generel prisreduktion i min shop, så alle plakater fremover koster bare 25,-,  store A5 postkort koster 10,-,  og de små kort koster 5,- 🙂 Tingene sælges i øvrigt til samme pris på mit kontor 🙂 Jeg har i øvrigt lige smidt en spandfuld nye ting op i shoppen, så kig endelig derind

Den 10 og 11 september er jeg gæst på den awesomme tegneseriefestival Art Bubble i Horsens. Jeg sidder både og signerer og laver små tegninger flere gange i løbet af lørdagen og søndagen, og fra 13-14 lørdag læser jeg op og viser tegninger fra mine bøger på 1. sal.
Jeg er SÅ spændt og nervøs, og jeg håber sådan helt vildt meget, at I har lyst til at kigge forbi hvis I er i området. Jeg ville i hvert fald blive helt vildt glad for at hilse på jer. Og så er der jo en hel hulens masse rigtigt awesomme tegnere der også signerer og alt muligt, som I kan møde 🙂

Den 21. september er jeg på biblioteket i Maribo for at fortælle ting og sager og historier og vise tegninger – jeg giver lige lidt mere info omkring det når vi kommer lidt tættere på 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *