Få en flad mave på få sekunder!

I masser af blade og på masser af blogs kan man finde guides til hvordan man hurtigt kan få en flad mave. Jeg kan dog ikke finde nogen der er så hurtige som min måde at gøre det på. Så her kommer min enormt enkle og overskuelige guide til hurtigt at få en flad mave!


flad1

flad3

…herfra er metoden yderst simpel og smertefri. Du skal simpelthen bare lægge dig fladt på gulvet …

flad2…om du ligger på maven eller ryggen er sådan set underordnet, maven bliver flad uanset hvad! Det er også en af grundene til, at jeg synes denne metode er den bedste, da den simpelthen er så alsidig! Du behøver ikke engang at holde op med at spise kage eller fastfood, nærmest tværtimod!

Hvis du vil have flere lette guides, så kan du også se min guide til at blive bikini-klar på få minutter!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *