Et halvt år senere …

For næsten lige præcis et halvt år siden flyttede jeg fra Hr. Mand, hundene, Lolland og den gamle gård. Det var en mega svær beslutning, men vi havde gået skævt af hinanden så længe, at livet sammen ærligt talt ikke var særligt hyggeligt mere. Nu siger jeg ‘gået skævt af hinanden’ – for som den dame jeg er, så har jeg også måtte sande, at hvis jeg nu engang imellem åbnede munden og sagde hvordan jeg rent faktisk havde det, i stedet for bare at påtage mig mere og mere og sætte en dyd i ikke at beklage mig over det, så kunne det være man rent faktisk ikke endte med at føle at man nærmest eksploderede hver eneste gang man så på den anden.

Jeg var helt sikker på, at jeg havde truffet den rigtige beslutning og var helt sikker på, at jeg nu skulle videre med mit liv, selvom savnet gjorde mega nas når jeg tænkte for meget over det. Indtil jeg en aften trissede rundt med den lille hund på aftentur i Nykøbing. Pludselig slog det mig, at Hr. Mand kunne være forsvundet, helt uden jeg vidste det. Altså, ikke sådan bortført-af-aliens-forsvundet, men manden er jo hverken på Facebook eller noget som helst og er fuldstændig u-googlelig (hvilket i øvrigt var SÅ belastende da jeg lige lærte ham at kende og jo gerne ville stalke ham for fuld smadder), så han kunne i princippet havde pakket de 4 hunde og være flyttet et andet sted hen, og jeg ville ikke ane hvor han var. Tanken gjorde mig nærmest helt panisk, og det endte med at det ene førte til det andet og på min fødselsdag landede der en stor flot buket med lyserøde blomster, og for at gøre en lang historie kort, så er min lejlighed i Nykøbing nu opsagt, for da Hr. Mand og jeg rent faktisk satte os ned og snakkede sammen, så viste det sig, at alle de åndssvage problemer i virkeligheden mest af alt skyldes en masse unødvendig hensynstagen til hinanden. Og således gik det til, at der nu bor både Hr. Mand og en dame (som er mig) og en flok der nu tæller hele 5 hunde på den gamle gård. Og det er fantastisk. Jeg er glad. Sådan helt inde i hjertet glad. Hundene er glade, og er faldet fint til med hinanden (den lille har det dog med at forsvinde i et hav af haler når der uddeles kiks) og Hr. Mand er glad.

facebook-tegning-1

Er du ny her på bloggen og ikke rigtigt ved hvem Hr. Mand er, så kan du her læse nogle af de historier om ham som folk har været mest glade for. Blandt andet er Hr. Mand en rigtig dårlig fotograf, og så var der også dengang jeg ikke gad at lave pandekager til ham – og nu nærmer julen sig, så må vi håbe at Hr. Mand ikke får en lige så kort juleferie som sidste år

Jeg glæder mig til igen at kunne tegne min lille blog som den hele tiden var tænkt, om vores liv her på gården, og mest af alt sammen.

61 kommentarer

 • Har været offline i et kort stykke tid, men hvilken nyhed at vende tilbage til 🙂 Hvor er det dejligt for jer! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde jo læst indlægget, men nu nåede jeg også til det i min bloglovin’-feed, og så blev jeg helt glad igen. Det er simpelthen så skønt for jer. <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Stort tillykke ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er det skønt at høre! Tillykke, tillykke, tillyke med at have fundet hinanden igen! 😍 Den bedste form for glad er jo den helt inde i hjertet, så hvor er det bare dejligt for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Ja, det er nemlig den bedste form!❤️ mange tak for din søde kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiiih, tænk at man kan blive så glad på vegne af en dame, man faktisk ikke kender. Men alligevel føler, man kender.
  Og uden at have belæg for en prutfis, så virkede det bare så forkert, da du flyttede. Og nu virker det så rigtigt, at du er flyttet hjem igen 😁
  Tillykke til jer alle syv! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Ååååårh! Sikke en fin kommentar! Mange tak❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Åhhh sikke en god nyhed. At være glad helt ind i hjertet bør alle være. Man er vel en sucker for kærlighed og logrende hundehaler!! 🙂 Alt lykke på jeres vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Mange tak! Mere kærlighed og flere logrende hundehaler!! 💕🐶❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er virkelige glad på jeres vegne. Tillykke 🌹🌹🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor dejligt for jer.
  Held og lykke med det hele<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke! Hvor dejligt at læse, og bare kunne se glæden springe ud fra hver linje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Tillykke hvor er det dejligt 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Kommunikation kommunikation kommunikation.
  Så enkelt er det og sååå svært.
  Vi var fra hinanden i 1 1/2 år og aldrig har jeg været så ked af det. Helt ind i knoglerne. Men vi snakkede og nu står den på nyt hus og en krapyler hund 🙂
  Strongest of all is love
  Tillykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Årh, og tillykke til dig og jer også! Hvor dejligt, at I også har fundet hinanden også❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Stort tillykke med den genfundne kærlighed ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad jeg mente var: TILLYKKE! Hvor er det bare fedt at læse 😀
  (Den der underlige besked, med min adresse… den sletter du bare – ikke?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Haha, nu ved jeg hvor du bor 😚 og mange tak!❤️❤️❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med kærligheden! Nogle gange så er man sgu for rationel i sin tankegang. Hvor blev jeg bare glad for at læse dette indlæg – på dine og jeres vegne! Ham hr. Mand passer jo så fint med Damen <3 Nogle gange skal man også bare lige ud for døren en stund, og tænke over tingene. Jeg er glad for, at det er endt sådan her nu. Masser klem fra Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Søde Jeanette ❤️ du har fuldstændig ret! Og mange, mange tak ❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvor er det helt fantastisk at høre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Faber

  Skønherlig læsning. Sådan er det virkelige liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Hvor det dog glæder mig på dine og hr. Mands vegne. Jeg blev glad helt ind i sjælen af at læse dit indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er det bare dejligt at høre. Hvor er jeg glad på jeres vegne. Nogen gange skal man væk fra hinanden og have det hele på afstand, for at se hvad det var, der ikke fungerede. Og så er det jo så skønt når man finder ud af, at de ting kan ændres og man stadig vil hinanden. TILLYKKE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Har egentlig kun fulgt dig på Instagram, men sikke et dejligt indlæg at læse på sådan en regnvåd mandag aften <3 Ønsker jer alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åh hvor er det dejligt!! 😍💑❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ååååhhhhhh hvor fantastisk at læse – så kommer der da lige en bog mere, ikke?
  Stort tillykke til jer, hundene og kærligheden❤💙🐶

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Hahaha 😂😂😂 åh, jeg ville gerne lave en til når tiden engang er til det! Og mange, mange tak ❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kærligheden længe leve ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg bliver glad helt ind i maven, når jeg læser sådan noget! Hvor godt for jer og kærligheden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YAY og tillykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hold nu kæft hvor er jeg glad på jeres vegne! Jeg kender jer jo slet ikke, men det gjorde alligevel pænt avs, da I gik fra hinanden. Yai og tillykke med at I fandt ud af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Det gør mig SÅ glad at læse! Elsker den slags kærlighedshistorier <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åårh, hvor dejligt.. Stort tillykke til jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Åh! Yay! Vildt meget yay! Det var en af de virkelig fine nyheder, sådan en grå mandag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih altså, så fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lirum

  Åh, det er en dejlig nyhed! Tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af Danmarks bedste bloggere!