Ugen der gik #1

Dette indlæg indeholder affiliatelinks.

Min blog begyndte, som så mange andres, som en slags dagbog. Jeg begyndte at blogge tilbage i 2004 hvor sådan noget med blogs ikke rigtigt var noget der var noget, og jeg kan huske, at jeg sad og biksede en masse html sammen og lavede min egen hjemmeside, hvor jeg skrev om små sjove ting der skete i mit liv. Nok egentlig mest for venner og familie, som jeg allerede dengang også boede langt fra (de var samlet på Midt/Vestsjælland og jeg boede i København). Ind imellem savner jeg at kunne fortælle ting uden tegninger til, så derfor begyndte jeg at skrive en slags dagbog igen. Bare sådan lidt om hvad der skete i løbet af dagen, uden nogen særlig struktur. Dem får I nu (med billeder til) hver søndag aften. Sådan lidt ugen-der-gik-bag-om-tegninger-agtig.

Her kommer der noget om ting og sager der er sket i denne uge.

Mandag

Jeg holder helt fri i dag. Det var slet ikke planlagt, men jeg er helt færdig efter at have været på julemarked hele weekenden. Jeg er – nok mest ubevidst – meget ’på’ når jeg er ude med mine ting. Altså, ikke at jeg er en anden, jeg har bare ikke lyst til at blive ’grebet’ i at stå og ligne en sur kælling når der kommer nogle hen og hilser på som kender mine ting. Og jeg kan altid mærke det i dagene efter. I bund og grund er jeg hulemenneske og fungerer glimrende med ingen eller lidt menneskelig interaktion i løbet af dagen, og mit hoved er smadret når jeg har været på i et par dage.
img_2683
Den mindste hund har fået en vane med at gå rundt i huset og grynte, og hun lyder mest som en meget …hmm.. lystig ældre herre når hun gør det.

Tirsdag

Har været virkelig aktiv i dag. Har fået ryddet hele hjemmekontoret på plads efter jeg havde stort set alt hvad jeg ejer, minus et par sokker, med på julemarked i weekenden. Samtidig væltede det ind med noget tøj og plakater som jeg vist nok kom til at bestille i fredags. Jeg bestilte denne her plakat (som jeg har ønsket mig så længe, men jeg er bange for at jeg så kommer til at insistere på at eje hele serien, og så skal jeg godt nok oppe mit eget plakatsalg, hvis det skal kunne lade sig gøre.
img_2707
Men nu er den her. Og den er fin og flot). Jeg har tidligere købt disse 8 A5 postkort samme sted, og de hænger også rundt omkring på hjemmekontoret.
img_2706

Jeg fik også min længe ventede jule-sweater fra ASOS, den må I lige se i næste uge.

I dag fik jeg også lavet striber til Hendes Verden, sendt en hulens masse plakater af sted som folk har købt i løbet af weekenden. Og gjort rent og lagt rent sengetøj på. Alt er godt. Og den lille hund lyder stadig som en horny morfar, men hun virker glad og tilfreds, så who am I to judge.

 

Onsdag

Har måske en svag grad af noget PMS, selvom jeg ærligt talt ikke aner om det er ved at være den tid. Hr. Mand har været vildt irriterende hele dagen, mest fordi skraldemanden først tømte vores skraldespand kl. 18 her til aften. Jeg kan ikke helt huske hvordan det blev Hr. Mands skyld, men sådan er det bare. Og SELVFØLGELIG insisterede alle andre bilister på at være klaphatte samme dag som Hr. Mand og skraldemanden også var det.
I går bestilte jeg fyringsolie (det er et meget rock ’n’ roll liv jeg lever), og i nat drømte jeg hele tiden at olie-manden var kørt igen fordi han ikke kunne finde vores olietank. Så i morges stod jeg i mørke og bandt små hjemmelavede sedler med ’oliefyr’ og en masse pile på, fast til havelåger og stalddøre. Nu slår det mig, at han jo faktisk ikke skal finde fyret, men tanken, og de to ting står overhovedet ikke samme sted.
Fik senere hævn over Hr. Mand ved at tegne indlæg om at det er irriterende at han ikke sætter sine beskidte tallerkner ud i opvaskemaskinen. Så kan han lære det.

fullsizerender-2

Blev også irriteret på nogen ovre hos Sneglcille, der skrev at et eller andet hun gjorde virkede arrogant, og blev derefter sur over at Cecilie opfattede det som om der var blevet sagt at hun var arrogant. Bagefter var der en hel diskussion i kommentarfeltet om at det er uprofessionelt hvis man ikke kan tage imod kritik. Undskyld, men hvem er det egentlig der har bestemt det? Altså, hvad der virker professionelt og uprofessionelt når det kommer til at have et job der består i at fortælle om sit eget liv. For mit eget vedkommende kan jeg kun sige, at jeg havde opfattet det på præcis samme måde, og jeg kender udmærket det der med øjnene der brænder og kinderne der blusser op nogen siger noget kritisk om det man laver. Fordi det er ting vi selv laver. Det er vores liv, vi arbejder ikke for et eller andet stort selskab hvor vi har fået presset en eller anden lorte-idé ned over hovedet som vi godt selv ved stinker. Det er ord og billeder og tegninger der er sat sammen på en måde så det giver mening for os og som vi er både er lige dele stolte af at have bygget op, men som vi godt ved kan stoppe hvert eneste øjeblik. Og jeg tror lidt, at man skal sidde på den side af skærmen for at forstå, hvorfor en ’kritisk’ bemærkning kan ødelægge hele ens dag.  Jeg har selv engang siddet og kastet ’kritiske’ kommentarer ud over det hele og ikke fattet hvorfor de blev modtaget dårligt. Men det gør jeg nu. Og helt ærligt, hvis vi skulle tage den professionelle maske på hele tiden, så var blogs sgu nok ikke så interessante at læse.

Torsdag

Det viser sig at folk omkring mig er akkurat lige så åndssvage i dag som de var i går. Da jeg var færdige med de deadlines jeg havde kl. 13 slæbte jeg derfor alle 5 hunde med ind i seng og så fjernsyn. Det sker ikke særligt tit, men det kan jeg nok ikke overbevise Hr. Mand om, når jeg nu gjorde det lige præcis i dag hvor han så arbejdede hjemme. I nat skal det blæse ca. 88 meter i sekundet, så vi har været rundt og snøre alle låger og døre til. Det er fedt på landet. Men i det mindste fandt oliemanden i dag gennem alle haver og gårdspladser og hjemmelavede skattekort og hældte en masse olie på vores tank. Hvis man lægger udgifterne fyringsolie og brænde sammen, så bruger vi omkring 150 kr. om dagen i øjeblikket på at holde huset varmt. Det er dyrt med sådan nogle gamle gårde.
Har iøvrigt lige læst det igennem som jeg har skrevet i går og i dag. Hej sure kost. Det bliver bedre i morgen. Ellers spiser jeg noget kage. Det gør jeg faktisk nok under alle omstændigheder.

Fredag

Når jeg sidder og kigger tilbage på den forgangne uge, som nok bedst kan betegnes som stilhed EFTER stormen (de 3 forgange uger … well, nok nærmere de sidste 3 måneder har været crazy hektiske.
Nå, men i dag var ingen undtagelse i denne dovne uge. Fik afleveret min stribe til Hendes Verden inden deadline i dag og fik tegnet en smule. Og nu er klokken 20.30, hvilket virker som et udmærket tidspunkt at smutte under dynen og se en film. Godnat.

Lørdag:

I dag tog Hr. Mand og jeg ud og så på en masse seje ting på Engestofte Gods Julemarked. De var vildt imponerende. Fik hilst på en masse mennesker jeg kender, som f.eks. Rikke, som jeg var nabo til 5 tirsdage til Marielyst Kunsthåndværkermarked, og de søde damer hos Sakskøbing Gårdbutik, Vintjenesten og flere andre. På trods af de mange, mange stande med fine ting var alt vi lagde i bagagerummet 4 flødeboller. Men helt ærligt, hvad behøver man mere???
Bagefter tog vi til Nykøbing og spiste frokost og så hjem og slappe af med vores 765 hunde resten af dagen, mens jeg lå og overvejede i sofaen om EN julesweater nu var nok eller om jeg også skulle bestille denne her. Den første er lidt ehm… måske lidt ‘meget’. Jeg var i hvert fald i enoooormt meget julehumør da jeg bestilte den.

Søndag

Jeg har haltet gevaldigt bagud på køkkenfronten det sidste stykke tid. Jeg ELSKER at lave mad, og selvom travlhed er en ikke-eksisterende undskyldning i denne uge, så er der blevet inhaleret en hulens masse madder foran fjernsynet den seneste uge, men i dag fik jeg både lavet omeletter til os til morgenmad, og bagefter tog jeg ud og købte mit livs første æbleskivepande, og taget i betragtning af at jeg både glemte at komme æg og alt muligt andet i dejen, så blev den overraskende god. Her til aften fik vi hjemmelavede forårsruller, var virkelig imponeret over hvor nemt det var at lave og hvor godt det smagte. Der er ingen billeder af de 3 ting, for vi kørte det hele indenbords inden det slog mig at det måske var en god idé at dokumentere at jeg ikke kun havde lavet ingenting igen i dag. Det må være den virkelig travle uge der er skyld i den store sult.
Til gengæld fik jeg serveret den fineste solnedgang da jeg var ude på sen eftermiddagstur med dyrene.
img_2728

Jeg har et okay fyldt skema hele næste uge, så mon ikke det bliver lidt mere spændende læsning på søndag?

8 thoughts on “Ugen der gik #1

    1. Årh, hvor er du sød. Mange tak! Var helt bange for, at der ikke var nogen der ville læse de her indlæg, er glad for at du kan lide det <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *