Ugen der gik #2

img_2783

Mandag:

Med henblik på søndag aftens lovning på at denne uge skulle blive mega action-packed startede det temmelig godt ud i dag. Jeg begyndte dagen med at få lavet de sidste 3 striber jeg skal aflevere til Hendes Verden inden jul. Jeg har også fået tegnet 5 ideer jeg havde til bloggen. Der er fyldt op med planer for resten af ugen, undtagen imorgen, så der holder jeg en fridag og prøver at få nået lidt herhjemme (med 5 hunde, 175 m2 104 år gammel bolig, 3 stalde, en lade og 8 trilliabiloner grund, så er der ALTID noget der skal ordnes herhjemme).
Var i øvrigt så imponeret over egne evner i køkkenet i weekenden, at jeg kækt tænkte, at jeg lige ville prøve det der med hjemmelavede forårsruller igen. Det gik fint indtil de skulle i gryden hvor den ene eksploderede, og der var fyld over alt. Det var åbenbart noget begynderheld.

Tirsdag:

Nå, men det viser sig, at det er virkelig dumt at sidde og tegne i åndssvag stilling på spisebordsstol i 10 timer i går, for i dag vandrer jeg rundt som en dame på lidt over min egen alder. Jeg har fået gået nogle lange ture med hundene. spillet en hel masse Wordfeud (hvilket minder mig om dengang jeg troede at der nok ikke var nogen der stadig spillede den slags og spurgte friskt på bloggen om ikke vi skulle spille – i troen om, at der ville komme en 3-4 anmodninger i alt – og fik 80 anmodninger indenfor de næste 4 minutter, overhovedet ikke kunne nå at svare på alle de spil, følte mig helt håbløs og som en dårlig blogger og ikke spillede Wordfeud i et år. Good stuff.)
Mandagens forårsrulle-hejs taget i betragtning har vi i dag fået madder til aften, og efter maden tog jeg to af hundene i bad, så nu lugter både hus, jeg (på trods af efterfølgende bad til mig selv) og dyrene af våd hund.

Kom i øvrigt i tanke om. at eftersom jeg faktisk har afleveret alt arbejde der skulle laves inden jul, så har jeg vel nærmest i princippet juleferie. 5 minutter kom jeg i tanke om at ingen opgaver = ingen løn og så blev julefreden afløst af lettere panik. Er der nogen der vil købe en tegning?

Onsdag

I dag har jeg været til møde i Nykøbing på mit kontor. Som pt. ligger totalt i rod fordi vi snart skal flytte. Godt nok kun en sal op, men når man kigger rundt, så kan man godt undre sig over 1: Hvordan kan 4 damer samle så mange ting sammen på så lidt plads og 2: Hvordan skal 4 damer få båret alle de ting op af trapper. På vej hjem købte jeg jeg croissant med rejesalat. Det skal man ikke kimse af.

Jeg kan godt mærke at denne december måned er helt anderledes end de sidste par års julemåneder, hvor jeg har haft bøger der begge år er udkommet i slutningen af november, og hvor hele december er gået med at signere, tegne og sende hundredevis af bøger af sted, deale med Post Danmark der mistede en hel masse bøger, stress over at økonomien i det hele slet ikke hang sammen når det nye oplag der blev bestilt ikke var bøger der kom til salg, men bøger der skulle erstatte alle dem som Post Danmark havde mistet, svare på mails hver dag fra mennesker der var kede af at de ikke havde modtaget deres bøger, osv. Kæft, den gjorde naller. Og sende bøger og sende bøger og bekymre sig og sende flere bøger. Og fuldstændig miste lysten til at lave en bog ever nogensinde igen. Jeg er så glad for, at det ikke er tilfældet i år, der er så meget mere ro på.

I morgen skal jeg til Nykøbing og deltage i et par timer på en skole og tegne nogle ting, er ret sikker på at det nok skal blive hyggeligt.

Torsdag:

Vågnede op i morges med feber og nys og snot, og måtte aflyse aftalen på skolen. Har sovet halvdelen af dagen og brugt den anden halvdel på optimistisk at drikke ingefærshots og se Hammerslag i sengen. Altså, jeg så ikke Hammerslag på sådan en optimistisk måde. Det ved jeg slet ikke hvordan man kan. I morgen er jeg rask igen. Jeg ved det bare.

Fredag

Det viste sig, at jeg åbenbart var klogere end jeg troede da jeg i går aftes udtalte mig skråsikkert om dagens tilstand, for jeg vågnede op i dag og havde det betydeligt bedre end i går. Har fået lavet fakturaer og sendt godtgørelseskrav afsted til alle mulige hjemmesider der har brugt denne her, helt uden tilladelse og kreditering. Jeg gider det ikke, men jeg jeg gider endnu mindre at blive ved med at brokke mig over det. Det er åbenbart en del af jobbet, når man laver det jeg laver.

Lørdag

Har spist aftensmad på Burger King. (Det var vitterligt alt jeg skrev lørdag aften – lige bortset fra, at jeg ikke skrev ‘Burger King’, men ‘Birger King’)

Søndag

Har været til julehygge med næsten hele familien hos min papsøster i Korsør. Kom for sent hjemmefra, og hvis man som jeg ikke er helt vild med at køre på motorvej, så må man finde sig i at sådan noget her sker, de dage man er allermest forsinket …
img_2795
Jeg var ret vildt med fordelingen af arbejde, alle de andre bagte 1000  småkager og jeg sad på den anden side af bordet og prøvesmagte fra hver plade og tegnede en nisse. Dét er værd at køre to timer hver vej for!
img_2796
Jeg glæder mig helt åndssvagt til at fejre jul samme sted med samme mennesker (flere mennesker faktisk!) om et par uger. De er dejlige, de der der er mine mennesker. Én stor sammenbragt familie, og selvom det ‘kun’ har været sådan i små 15 år (ish? Jeg er i tvivl. Deromkring), så kan jeg næsten ikke huske, at det har været anderledes.
Kom hjem og spiste en rejemad med Hr. Mand, der havde brugt dagen på en masse praktisk og været på stranden med alle 5 hunde.
Bagefter spiste vi æbleskiver med voldsomme mængder flormelis. Så om lidt vil jeg smutte hen under tæppet i sofaen og se et eller andet fjollet. Forslag modtages gerne.

Du kan læse Ugen der gik #1 her

2 thoughts on “Ugen der gik #2

  1. Kunne jo være SÅ meget federe at det hed Birger King. Jeg har lige blogget om min tur på Michelin restaurant og ler ad, at jeg samme uge i Budapest spiste på McD, KFC og 2 x på kebabsted.
    Kontraster i livet, er godt, ikke? 😀

    – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *