Ugen der gik #3

Mandag morgen var bare sådan en hvor alt drillede. Jeg har det stadig skidt, er ikke sådan lagt ned af sygdom, har bare småfeber og virkelig ondt i halsen, så har siddet og tegnet under dynen hele dagen. Kæft, det er det dejlige ved at have mit job. Tænk, at man kan have et arbejde, hvor man kan putte sig under dynen og stadig få noget for hånden. Jeg var dog lige væk fra dynerne et par timer for at pakke og sende en hulens masse postkort og plakater jeg har haft på tilbud i shoppen i denne her weekend, men den slags er faktisk også virkelig hyggeligt. Det gør også bare processen lidt hyggeligere, at alt bliver sendt af sted i lyserøde kuverter.

fullsizerender-8

Hundene har opført sig helt eksemplariske i dag, jeg tror det var den lange tur Hr. Mand tog på stranden med dem i går mens jeg sad og åd kager i Korsør. På det punkt kan man virkelig godt mærke at hundene er lidt oppe i alderen alle sammen (de er alle fra 8 år og opefter – den ældste bliver 12 i foråret). Det er på én gang virkelig hyggeligt, de er meget mere nogle hyggedyr end bare da jeg lærte dem at kende for 4 år siden, men på den anden side, så er det også lidt trist. For man ved jo godt, at der ikke går mange år inden det pludselig kommer til at gå stærkt og måske går man fra 5 til 0 hunde indenfor kort tid. For ikke at blive alt for triste når snakken falder på deres høje alder, så har vi aftalt at når den tid kommer, så skal vi af sted. På en eller anden lang tur, højst sandsynligt USA. Jeg ved godt at man i teorien kan sætte dem i pension i nogle uger (det er sjovt nok lidt svært at finde private folk der har lyst til at passe 5 hunde i en måneds tid, haha), men bare den ene gang de var i pension en nat fordi vi skulle til fødselsdag med overnatning, synes jeg det var forfærdeligt at gå fra dem, så jeg ville aldrig få 100% ud af sådan en tur hvis jeg vidste at 5 medlemmer af familien sad og savnede os. Så det bliver når de engang ikke er mere.

Tirsdagen er gået og jeg har stort set intet lavet end at sove. Har haft mere feber i dag og kroppen sagde bare stop og så var det under dynen. Er godt nok træt af det. Har fået virkelig, virkelig fin julegave fra Hendes Verden med søde julehilsner fra min redaktør og chefredaktøren, det gjorde mig virkelig glad. Jeg er simpelthen så glad for min stribetjans hos de rare damer.

Det er blevet onsdag aften, og jeg har kæmpet en brav kamp de sidste 5 timer for ikke at gå i seng, for jeg kunne ikke rigtigt falde i søvn i nat og vækkeuret ringede kl. 7.
Jeg har været til møde med sjove Michelle i Nykøbing. Det er vist vores 4. af slagsen. Vi ved, at vi skal lave et eller andet sammen, sådan arbejdsmæssigt, men vi har haft svært ved at finde ud af hvad det er. Det har været sådan en helt omvendt situation, som regel begynder den slags med at man falder i snak med nogen man allerede kender og så får man måske en eller anden idé. Dette her opstod fordi Michelle i sommers sendte mig en mail som var virkelig, virkelig sjov og spurgte om ikke vi kunne finde på noget at lave sammen. På sådan fin måde. Som regel når man får den slags mails, så er det folk der gerne vil have at man i virkeligheden skal lave en hel masse helt gratis for dem og så pakker de det ind under noget de vælger at kalde ‘samarbejde’, selvom det de egentlig gør bare er at bede nogen om en tjeneste. En af de mest grelle eksempler var en gut der solgte løbejul der skrev til mig og spurgte om jeg ikke lige kunne tegne nogle sjove historier om folk på løbejul. Og linke til hans hjemmeside en masse gange. Og så smide det på min blog med mange tusinde besøgende hver måned. Helt gratis. Så ville han til gengæld være SÅ rar at linke til Live fra Lolland fra hans hjemmeside, der havde ca. 10 besøgende om månenden. Sikke et tilbud, lad mig komme i gang lige med det samme! Dét kan da kun gå for langsomt!
Nå, men sådan var Michelle overhovedet ikke, og da vi i efteråret mødtes til den første kop kaffe var kemien der med det samme, og endelig i dag er vi kommet lidt tættere på noget vi kan lave sammen. Jeg tror det kan blive godt, selvom det er noget helt andet end det jeg er vant til.

img_2855
(…Michelle er i øvrigt den eneste jeg kender der nærmest kan have hele samtaler kun bestående af .gifs
fullsizerender-9
Hr. Mand har arbejdet hjemme i dag, og da jeg kom hjem kørte vi en tur til stranden med alle hundene. Jeg er stadig møgsløj og havde egentlig slet ikke lyst, men der var simpelthen så pænt derude, at jeg var glad for at han overtalte mig til at tage med.

img_2832 img_2852

Da vi kom hjem lavede jeg kartoffelmos med bacon, svampe og løg (Og persille – jeg æder kæmpe mængeder persille på ALT for tiden – og nej, jeg er ikke gravid, jeg er bare meget glad for persille), så nu er jeg simpelthen både så mæt og træt og lige om lidt når jeg har set det sidste afsnit af Billet til Kærlighed, så smutter jeg i seng. Når jeg lige har spist nogle chips, også. Ikke.
fullsizerender-3

Det er blevet torsdag. Jeg har virkelig svært ved at bedømme om jeg er i julestemning eller ej. Kender I det? Jeg er sådan grundlæggende i godt humør, men den der helt ekstatiske stemning mangler. I dag har jeg købt verdens mindste juletræ og en krans med to mus i juletøj, og det udgør så årets julepynt, for jeg gider egentlig ikke slæbe kasser med julepynt ned fra loftet (hvilket jeg aldrig ville gøre, jeg ville få Hr. Mand til det). Men altså. Jeg er i sådan en hygge-stemning. I ved, med sterinlys, stor lyst til norske klejner (men jeg har i virkeligheden altid stor lyst til norske klejner, eller bare hvilken som helst slags kage der har været en tur i frituren), gang i brændeovnen og en ekstra lyst til at bage og lave mad. Sådan lidt ferie-mode. Helt afslappet, får laver lidt småopgaver, ryddet op, for fixet småting rundt omkring, læser en masse blogs, osv. hvilket i virkeligheden nok giver mening, for i forhold til normalt tempo, så har jeg jo faktisk ferie. Og jeg glæder mig til julen i næste weekend.
I år er ‘alle’ børnene med til juleaften (min nevø og 2 papniecer), og det glæder jeg mig til. Der er noget ekstra julet over juleaften når der er børn med i forhold til når vi kun er voksne. Begge dele er hyggeligt, bare på hver sin måde.

fullsizerender-5

Klokken er 23 fredag aften, og jeg har siddet og puslet lidt med bloggen. I dag har jeg været til møde med Sarah der er mega SEO-haj (eller, ‘SEO-hej’ som jeg startede med at skrive. Det er ‘Birger King’ om igen, det her) for at prøve at overtale hende til at lade mig hyre hende. Og ja, man kan godt kalde det ‘møde’ selvom det tager 3 timer og hovedsageligt består af brunch, snak om alle mulige andre ting og kaffe.
Sarah har jeg tegnet om et par gange her på bloggen, både her og her. Hun er virkelig en sej dame. Hun løfter alle mulige vægte og er sej til sit arbejde, og så er hun også drønsympatisk og overhovedet ikke særlig sælger-agtig. Og så er hun og hendes kæreste også tilflyttere og sætter deres nye hjem i stand (som vist er nogenlunde i samme stand som vores gård da vi flyttede ind), de er bare lidt tidligere i processen for det er kun deres nummer 2 vinter hernede. Jeg misunder dem ikke. Vi har stadig rigtigt, rigtigt meget der skal laves endnu, men vi har de basale ting som vand, varme og el på plads, og endda også nået noget kosmetisk arbejde. Det får mig til virkelig at sætte pris på alt det vi har nået, også selvom her ikke er så flot.
Vil I til gængæld se nogle som har købt en flot gård og bor virkelig pænt, så prøv lige at følg søde Caroline på Instagram. Kæft, de bor pænt altså! Total vinteridyl! Hvordan nogle folk både kan være så pæne, så søde og bo så pænt, altså. Det er så unfair!
Efter mit møde med Sarah tog jeg en tur i Maxi Zoo for at købe nye vandskåle til hundene, og der stødte jeg på seje Rikke Mangelsen, som ud over at lave al den pæneste lyserøde keramik i verden også er hundemor til den sødeste Golden Retrieverhvalp (eller, nu er han vist ikke sådan helt en hvalp mere, men det var han da jeg mødte han i sommers. hold nu hat, altså. For sådan en dame som mig der insisterer på kun at eje ældre, brugte hunde, så var han altså svær at stå for.

fullsizerender-4

Det er lørdag aften, og i dag har været sådan en praktisk en af slagsen med masser af hundeluftning, rengøring, indkøb, madlavning (eller, altså. Jeg smurte ostemadder til Hr. Mand og Hr. Mands far til frokost. Men tæller det ikke også lidt?!?). Hr. Mand og hans far har brugt det meste af dagen på at ordne ting på en af bilerne og så på at ordne den trailer som Hr. Mands nye båd skal køres rundt på. Jeg må indrømme, at jeg har det lidt sjovt med den der båd. Altså, den er virkelig pæn og smart (heldigvis ikke sådan noget gammelt møg der er ved at falde fra hinanden), men den er heller ikke så voldsomt stor. Den har jo ikke rigtigt været ude og sejle endnu da det kun er et par måneder siden at Hr. Mand købte den, og når jeg tænker på når vi skal bruge den til sommer, så glæder jeg mig helt åndssvagt. Men i al glæden, så glemmer jeg alt det praktiske der hører med, som f.eks. at køre rundt med båden, få den ned i vandet og op igen. Og af en eller anden grund, så forestiller jeg mig altid, at der er en tjener med om bord, selvom båden er så lille, at jeg virkelig ikke ved hvor han skulle være henne.

Det er sidst på eftermiddagen på en lidt grå søndag. Jeg lå i sengen og drak kaffe, spiste hjemmebagte boller (jojo) og tegnede og spillede Wordfeud indtil kl. 11. Med åbent vindue med udsigt over markerne, hvor et par dådyr drønede forbi. Det er sgu da lidt vildt, ikke. Jeg ser dem nærmest dagligt og tænker egentlig ikke så meget over det mere, men tænk at man bor et sted hvor det sådan er normalt at det sker.
Da klokken blev 12 blev jeg – til min store utilfredshed – beordret ud af sengen, og så læssede vi alle 5 hunde i bilen (fuck, vi har altså VIRKELIG mange hunde nu) og så kørte vi ud og gik en laaaaang tur på stranden ved Hyllekrog Fyr et par timer. Santos – vores Golden Retriever – svømmede stort set hele vejen, og her 3 timer efter hjemkomsten er han stadig drivvåd og ser pænt træt ud.

img_2888

img_2889-1

Alle 5 ligger i nærheden af brændeovnen og tørrer og sover, og Hr. Mand og jeg har spist frikadeller og stuvet spidskål (jojo), og når resten af dagens gøremål er færdige, så vil jeg smutte ud og tage et langt, varmt bad og så ind under helt rene dyner og sengetøj og se en film. Eller, det er planen, det ender som regel med et eller anden bagedyst-program, hvilket nok forklarer hvorfor alle skuffer er støvsuget for alt der minder om kager et par timer efter, for SELVFØLGELIG kan en pakke vaniliekranse bruges som erstatning når man har vildt meget lyst til en 20-lags kage med 4 ton chokolade og jordbær.

Du kan læse om de to forgående uger HER og HER 

Vi ses i næste uge!

6 thoughts on “Ugen der gik #3

  1. #derburdeværeengifher

    Dit skønne kvindemenneske altså <3
    KÆMPE tak for at du ikke lagde min mail i fyre-med-løbehjul-og-fesen-arbejdsmoral-bunken 😀 Det kan kun blive en fest det vi er ved at rode os ud i 😀

  2. Du er i hver fald ved at få styr på de lolske idiomer (jojo) 😉
    Det er hyggeligt at læse om din uge:-) Glædelig jul til dig:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *