Manden fra hjemmesidefirmaet #2

Indrømmet – vi faldt begge to i med begge ben. Og det tog mig flere timer inden det gik op for mig hvad hulan det var jeg havde sagt at M bare skulle skrive under på.
Det var først ud på aftenen, at jeg kom til at tænke på at det der hosting jo lød helt crazy dyrt. Så jeg gik ind på den hjemmeside for det hosting-firma som manden sagde at de brugte, og kunne se, at deres priser lå meget, meget langt under det som manden havde oplyst os. Så gik jeg hen på hjemmesidefirmaets hjemmeside og begyndte at kigge rundt på den, og – hvad manden fra hjemmesidefirmaet ikke vidste og hvad vi heller ikke fortalte ham var, at M og jeg faktisk selv har samarbejdet om at lave hjemmesider førhen, så vi vidste godt lidt om hvad han snakkede om, og da jeg gik ind og kiggede kunne jeg se, at alt hvad de havde liggende som referencer i hvert fald ikke var lavet ’fra bunden’ og under deres referencer som de havde liggende som grafisk design arbejde lå en masse clipart og andre ting man kan finde i f.eks. Word eller gratis på nettet. Og jeg må indrømme, at jeg har ikke meget til overs for at folk skriver Murermester XXXXXX over et billede de har fundet i Word og så kalder sig grafiske designere.
M konfronterede dagen efter firmaet med de ting vi havde fundet ud af og ville annullere den kontrakt hun havde underskrevet med dem, og til sidst skrev de at det var i orden.
Så hvad både M og jeg lærte den dag var, at hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det det højst sandsynligt også!

Ved du ikke hvad ovenstående drejer sig om – så læs første den her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *