Ugen der gik #5

fullsizerender-12

Mandag har i dén grad været plaget af jule-efterveer. Jeg stod op kl. 09, lavede morgenkaffe, tog den med i seng og faldt i søvn igen og vågende først omkring kl. 12. Jeg er simpelthen så træt og har ikke lavet en disse hele dagen, andet end en let omgang støvsugning og en tur i Spar for at hente et par liter mælk. Nu stormer det helt vildt, det føles altid lidt som et lotteri, om vi er heldige nok til at gården holder til det. På den anden side, så har den stået på samme sted siden 1912, så mon ikke den holder til endnu en omgang?

I dag er det tirsdag, og jeg har været en  smule mere aktiv end i går, men ikke sådan helt overdrevet (man skulle jo nødig forstrække noget). Jeg begyndte dagen med at lave præcis samme trick som i går, det der med at tage morgenkaffen med i seng og så døse hen igen. Jeg kom dog op igen, og så pakkede vi alle 5 hunde og kørte til stranden. Gården klarede en storm mere, vi mangler hverken tag eller noget, og der har kun været en lille smule småoprydning hist og pist udenfor.
Efter strandturen smuttede jeg til Nykøbing og flyttede kontor. Heldigvis er vi kun flyttet en sal op, så det var ikke så langt alting skulle bæres, og selvom mine baglår er lidt medtaget efter at rendt en hulens masse op og ned af trapper, så gik det alligevel. Vi har fået et meget større kontor, og jeg glæder mig til at komme rigtigt på plads i det nye år sammen med de søde damer jeg deler kontor med. På vej hjem fra kontoret var jeg en smut på posthuset for at hente post fra Region Sjælland der denne gang var en masse merchendise, både taskerne vi allerede kender, og så en hulens masse nye t-shirts og hoodies. Og endnu mere chokolade, og verdens største plakat, vi bliver måske nødt til at flytte for at finde en væg der er høj nok til at hænge den på.

image

I dag er det onsdag, og hvor dagen i går var lidt travl, så har dagen i dag været helt anderledes. Jeg arbejdede et par timer i går formiddags, og så tog vi hundene en tur til stranden, kørte hjem og lavede ristede hotdogs (helt perfekt efter sådan en lang, kold tur), og så nuppede jeg en halv sæson af Greys Hvide Verden på sofaen, hvor jeg stadig ligger indtil jeg enten går omkuld her eller på magisk vis finder ud af at løfte mit korpus herfra og smide det ind i seng. Problemet er bare at jeg har ædt 8 kg. chokolade mens jeg har ligget her, og jeg er bange for kvalmen der helt sikkert kommer i det sekund jeg prøver at rejse mig. Fuck, mit liv er simpelthen så hårdt altså!

Det er torsdag og Hr. Mands far har været her hele dagen, hvor de har gået og rodet med alle deres biler ovre i laden. For mit eget vedkommende kunne jeg nok ikke forestille mig noget mere kedeligt, men jeg tror, at de hygger sig med det. Hr. Mands fars ankomst gjorde dog, at jeg endelig fik rejst mig fra sofaen, hvor jeg ellers efterhånden var groet fast. Jeg kom i bad, fik vasket chipsrester ud af håret og så fik jeg ellers gjort rent i hele hytten. 4 ud af 5 hunde fælder helt crazy for tiden, og jeg føler ærligt talt at det snart er nemmere at klaske en eller anden form for lim på gulvet og så efter et par dage ville vi have en form for ryatæppe i hele huset.

img_2975

Det er fredag aften, og Hr. Mands far har været her igen i dag for at få lavet de sidste ting de manglede. Da de var færdige kørte vi til Nykøbing og spiste frokost på Slotsbryggen, og så kørte Hr. Mand og jeg i Føtex for at handle lidt mad til i morgen. Det er jo nytårsaften i morgen, og det havde alle andre også opdaget, så vi jernede gennem Føtex så hurtigt vi kunne med meget få ingredienser til nytårsmenuen for at blive smittet med mindst muligt at den nytårsstress alle lod til at have. Jeg kan godt oplyse, at når man handler mens man er meget, meget mæt, så er det let at glemme halvdelen af hvad man skulle have, men mon ikke vi får det til at fungere alligevel.

Det er søndag. Jeg ville gerne kunne skrive, at jeg ikke fik skrevet noget i går fordi vi var til en eller anden fancy fest eller havde en masse gæster, men jeg tror det var den mest low key nytårsaften nogensinde. Faktisk så low key, at da klokken slog 00.00, der lå Hr. Mand inde i sengen og så en film med en masse eksplosioner og jeg sad og så Den Store Bagedyst i sofaen. Hundene tog den smule fyrværkeri vi kunne høre sådan ret roligt, vi havde gået en god tur med dem på stranden om eftermiddagen, så alle var i forvejen forholdsvis rolige, og fjernsyn der kørte alle vegne gjorde at de ikke rigtigt bemærkede så meget, så det var ret fedt.
I dag fik jeg en mail fra Netflix om, at de havde lagt 22 nye afsnit af Modern Family op, så det er min dag gået med. Igen klæbet fast til sofaen i en blanding af hundesavl, chokolade og cola. 2017 starter godt.

 

One thought on “Ugen der gik #5

  1. Hahaha kæft hvor er jeg en tosse (men det er helligdagene og lidt for mange fridage med tøserne hjemme der gør det), men jeg blev vildt forvirret da der stod: “Idag er det Tirsdag…”
    Jeg måtte lige spørge ældstebarnet hvilken dag det er idag, og tjekke kalenderen for at være helt sikker, for herhjemme er det da kun mandag endnu, før jeg fattede at du havde gang i en gennemgang af ugen der ER gået.
    Note til selv: læs indlægget færdig, FØR du selv begynder at tænke 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *