Vind! Alt muligt!

image

Sidst jeg lavede en konkurrence sammen med Region Sjælland i forbindelse med kampagnen om screening for livmoderhalskræft var deltagelsen helt overvældende. Derfor har de nu sendt mig en kæmpe pakke med ny merchendise, og jeg har ærlig talt aldrig set noget ligende. Der er dame t-shirts, hoodies, tasker og chokolade. Og så fik jeg en plakat der er højere end jeg selv er. Det er ret awesome.

Nå, men jeg kan naturligvis ikke spise 80 kg. chokolade alene (det er løgn, det kan jeg sagtens) eller bruge alt det tøj (altså, problemet er nok nærmere at det kniber med at være i de der små størrelser) og jeg har allerede selv lagt beslag på et par af taskerne i sidste omgang, så derfor giver jeg resten af det væk. Alt hvad du skal gøre er at fortælle mig noget GODT der skete i 2016 – der skete SÅ meget dårligt i 2016, så jeg tænker, at jeg gerne vil høre om noget af det der var positivt for jer i året der gik. Kommentaren kan smides her eller på Facebook, og sammen med konkurrencen skal du skrive hvilken størrelse du bruger i t-shirt og hættetrøje (de findes i S, M, L og XL) – så trækker jeg 3 vindere på fredag kl. 20 som får tilsendt tasker med alt muligt inden i. Og skynd jer lige lidt, ellers risikerer I, at der ikke er mere chokolade tilbage!

97 thoughts on “Vind! Alt muligt!

 1. Jeg fik et nyt job i 2016 som jeg er helt ekset med.
  Og så kan vi jo ellers nævne ny Starwars film, Westworld og ikke mindst SKAM.
  ….. ja mit liv er så åbenbart mest arbejde og TV hmmm

 2. Jeg fik nyt job i 2016 og fandt endelig balancen efter 1 1/2 år med vaklen og søgen.

  2016 var året hvor jeg fandt mine ben som voksen.

  Godt nytår

 3. I 2015 blev vores søn født. De første 8 mdr af hans liv var præget af hospitalsindlæggelser, undersøgelser, medicin og en meget meget ked af det lille baby.
  Derfor er det absolut bedste der skete i 2016 at min, nu knap så lille dreng, kom af alt medicin, blev afsluttet på børneafdelingen og at vi fik ro til at finde os selv som familie.
  Nu vågner jeg hver morgen til en dreng der sender mig et smil – tænk at man kan være så heldig!!!

  Jeg tænker tøjet gerne må være xl så jeg også kan passe det når jeg har spist chokoladen!

 4. Min mand og jeg fejrede kobberbryllup og tog på roadtrip i USA som vores gave til hinanden. Vi var begge rørende enige om, at det er den bedste ferie vi har været på i al den tid vi har været sammen 🙂

  Jeg bruger L.

 5. I 2016 tog jeg på højskole og tabte 16 kilo i løbet af 3,5 måned. Både vægttabet og selve højskoleopholdet var helt klart det bedste der skete i 2016 for mig 😀

 6. Flere af mine nære venner har taget gode sunde valg i 2016. Det gør mig glad. Min mand og jeg var desuden på to! skønne ferier udenlands. Det var første gang, vi var udenlands siden 2008. Sidst men ikke mindst har vi været et godt ægtepar, der er der for hinanden.
  Tak for den opgave, det er godt at finde de positive elementer i et ellers lidt træls år 🙂

 7. Mit liv blev lige en tøddel mere fucking AWESOME, fordi vores allesammens lillesøster Rosa kom til verden i 2016. Vi knuselsker hende, og verden er blevet en my bedre sted at være for ALLE, fordi hun er her. Det er jeg overbevist om. Og jeg er sgu en str. M. GODT NYTÅR <3

 8. Noget af det jeg ser tilbage på med størst glæde er min tur til Disneyland med min mand og vores nevøer. Både fordi jeg selv elsker alt med Disney og fordi vi fik lov at opleve deres begejstring. Jeg bruger str l

 9. Jeg var så heldig at få et studierelevant job i 2016! På mit studie er det ellers normalt, at det først kan lade sig gøre fra 5. eller 6. semester, men jeg nailede sgu en stilling allerede fra 2. semester. Og så fik jeg lov til at opleve Dubai med hele min familie, og det kan stadig gøre mig varm om hjertet, når jeg tænker på den tur <3
  Jeg er nok en str. M

 10. Efter at have brugt to år med dødsangst og skolestress ved frygten for at skulle på tvungen orlov. fik jeg d. 9. november en drømmepraktikplads. Det var endda dagen, hvor Mr. Trumpsta klokken 05.00 dansk tid var blevet kåret vinder af præsidentvalget, så jeg havde ikke turde håbe på, at andre ting i stedet ville flaske sig kun et par timer efter. Men det gjorde det. Heldigvis!

 11. Jeg var så heldig at blive færdigudlært mediegrafiker i en alder af 29. En uddannelse der taget 4 år, så det har været tiltrængt at blive færdig. 😀 Derudover har jeg genfundet kærligheden. <3 jeg er en af de heldige, der også kan li chokolade, så jeg bruger XL 🙂

 12. Jeg begyndte at motionere, vægten går meget langsomt nedad, men det passer mig fint 🙂 så kan hovedet nå at følge med. Det kunne da være sjovt at se om jeg kan passe en str xl inden 2017 er slut.

 13. I 2016 startede jeg på projekt vægttab og har indtil videre tabt 11 kg. Det er positivt 😊 Glæder mig til at se, hvor meget jeg får smidt i 2017.

  Jeg elsker de t-shirts og ville SÅ gerne vinde 😍 Nok str XL for at kunne passe det nu 😂

 14. Der er sket mange gode ting, en af dem er at jeg takkede ja tak til invitationen for screening for livmoderhalskræft. Fik svar i sidste uge. NEGATIV!
  Min mand og jeg har haft 12 års bryllupsdag i november.
  En anden god ting, var at sygemelde mig pga. stress. Jeg har gået og været slidt længe, men har ikke kunne se det. Nu er der gået nogle måneder, og jeg begynder at lære at lytte til mig selv, og kunne sige fra. Og jeg har fundet ud af at et job bare er et job, men ikke alt i livet, og det er vigtigt at man husker sig selv og dem man holder af. Så selvom en sygemelding lyder skidt, så har det lært mig enormt meget. Ps bruger en str M

 15. Det bedste og mest fantastiske, der skete var, at jeg blev gravid med vores ønskebarn, som gerne skulle komme til verden om 7 uger:-) <3
  Jeg ville blive rigtig glad for at vinde disse skønne sager fra en skøn kvinde:-)
  Størrelsen må være en M

 16. Efter at have døjet med en underlivssygdom og utroligt store og hæmmende smerter dagligt i 7 år, ubeskriveligt mange medikamenter, bivirkninger, allergiske reaktioner og operation for en enorm cyste på min ene æggestok, er jeg for første gang fri for smerter, medikamenter og kan nu begynde at leve et liv ligesom alle andre! Det er fantastisk, utroligt og overvældende.
  Nu venter jeg bare på at se, om mine æggestokke vil i gang igen. Men miraklernes tid er jo ikke ovre 🙂

  Tror jeg er en størrelse M eller S (hvis størrelserne er store)

  P.S.
  Tak for bloggen. Dine indlæg redder ofte de dårlige dage!

 17. Det bedste der skete i 2016, har for mig været at min søster, hendes mand og tre børn kom hjem til Danmark på ferie. De bor normalt på New Zealand og har ikke været i Danmark siden 2010, så det har været fantastisk at tilbringe tid med dem og rent faktisk at lære mine nevøer og niece at kende, som de skønne børn de er. 🙂 Det bliver hårdt, når de rejser tilbage til New Zealand i næste uge, men hvor er det fantastisk at have mennesker i ens liv, som man savner når de ikke er ved en! <3 Jeg er også taknemlig for, at jeg har været sund og rask i 2016, og at jeg hver dag har fået lov til at vågne op ved siden af manden i mit liv. 🙂 Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville en str. XL være perfekt!

 18. Jeg har væet ude i verden! I januar 2016 tog jeg til New York for første gang – super fedt, da det har været et ønske længe! I August tog jeg på udveksling i Oslo, og jeg er netop vendt hjem. Jeg har mødt en masse spændeende mennesker der, og jeg har helt sikkert lært mig selv at kende endnu bedre. Jeg er nok en str S. Godt nytår! 🙂

 19. Det bedste der skete i 2016 er (i ikke kronologisk rækkefølge):
  – jeg fik nyt og super spændende job
  – jeg var på 3 ugers roadtrip i USA med min veninde
  – jeg besluttede mig for at flytte og købe mig et hus (så det skal

 20. Det bedste der skete i 2016 er (i ikke kronologisk rækkefølge):
  – jeg fik nyt og super spændende job
  – jeg var på 3 ugers roadtrip i USA med min veninde
  – jeg besluttede mig for at flytte og købe mig et hus (så det skal jeg ud og se på i weekenden)
  – jeg have en masse sjove, hyggelige og skønne oplevelser og aftener med mine veninder og min familie

  I bund og grund var 2016 et ret godt år for mig 😃

 21. Det bedste der skete i 2016 er (i ikke kronologisk rækkefølge):
  – jeg fik nyt og super spændende job
  – jeg var på 3 ugers roadtrip i USA med min veninde
  – jeg besluttede mig for at flytte og købe mig et hus (så det skal jeg ud og se på i weekenden)
  – jeg have en masse sjove, hyggelige og skønne oplevelser og aftener med mine veninder og min familie

  I bund og grund var 2016 et ret godt år for mig 😃

  PS. En Str. L ville være super 😃

 22. Jeg har bestilt en rejse til Cypern. Det er godt nok først i 2017 men det er beslutte og den er bestilt og der er betalt depositum og så er jeg bare så ufattelig glad. Det lyder måske fjollet for nogen som er vant til at tage på ferie hvert år. Vi er ikke sådan nogen der har mange penge, min mand har været på SU i et par år og med tre børn, ja så er det hele bare lidt mere stramt. Så vi har spinket og sparet og burde måske nok købe nye vinduer for pengene. MEN nu skal min børn på ferie med fly for første gang. Den ældste er 9 år og har efterspurgt det en del. Det allerbedste er, at vi skal på ferie sammen med min søster og hendes familie. Det er så stort og vildt og fedt og jeg bliver bare så glad hver gang jeg tænker på det eller snakker om det. Se der kan man tale om forventningens glæde 🙂

  1. Nå jeg så vil jeg gerne vinde en af dine skønne bluser i str. L eller måske M, hvis jeg altså stopper med at spise juleslik ;.)

 23. Både min mand og jeg blev efter 6 års studier endelig færdige med vores uddannelser, gik arbejdsløse tilsammen 1 måned og er nu ved at vænne os til livet på job (ikke så nemt) og løn i stedet for su (meget nemt!). Jeg ville elske at vinde din præmie, at putte min str. M krop i 😀 godt nytår og kærlige hilsener Matilde

 24. Der skete HELT VILDT mange gode ting i 2016!

  Min dejlige hund Kenzo blev godkendt som besøgshund i Trygfonden = Vi gør demente mennesker glade (gad vide, om de kan huske det bagefter??)

  Der var for første gang i laaaang tid fremgang i antallet af BÅDE tigere OG pandaer i verden.

  Man holdt op med at putte lakrids i alt muligt.

  Nogle dygtige forskere fandt en vaccine mod Ebola. Og der er Zikavirus betragtes ikke længere som en trussel.

  Yngste-datteren er flyttet i lejlighed OG er blevet forlovet OG har fået kørekort og bil

  Besynderlige slankekure som 5:2, Atkins, Stenalderkost og Flemming Bamse Jørgensens Cocio-kur blev dømt ude og sund fornuft og sunde spisevaner er atter kommet på mode.

  2016 var også året, hvor det blev ok at ta’ nejhatten på (Tak, Svend Brinkmann!)

  Danmark vandt helt vildt mange medaljer ved OL. Og para-OL. Sejt!

  Leonardo di Caprio fik omsider-langtomlænge-og-velfortjent tildelt en Oscar.

  Jeg vejede lidt mindre nytårsmorgen 2016 end nytårsmorgen 2015 *YAY* efter flere års konstante vægtstigninger på 2-3 kilo om året.

  (Så skulle jeg være så heldig at vinde en hoodie så kan jeg nok være i en størrelse L uden at mine arme sprænger syningerne i ærmerne)

 25. 2016 var et fantastisk år.
  Min ældste datter fik lejlighed i Odense og startede på sit drømmestudie. OG mødte en rigtig sød kæreste ❤
  Min yngste datter kom jeg fra efterskole med et vægttab på 16 kg i rygsækken. OG mødte en rigtig sød kæreste ❤
  Min mand og jeg havde en god sæson på vores campingplads. Belønnede os selv med en drømmerejse 3 uger til USA ❤

 26. Det skete det gode at jeg fik lavet (det før omtalte) celleskrab og den var heldigvis totalt negativ og så fandt de endelig ud af hvad hulan jeg har fejlet de sidste 20år (better late than never) så nu får jeg endelig ENDELIG den rigtige behandling og kan se meget mere lyst og positivt på fremtiden. Derfor har jeg også fundet modet til at fokusere på at virkeliggøre en livslang drøm, nemlig at søge ind på en uddannelse jeg ellers ikke har troet jeg kan klare. Men det kan jeg!! Det kommer til at tage mig ca et år at gøre mig klar til at søge ind så tiden kunne ikke være bedre.
  Min mand blev færdig som cand.jur. og vi fik svaret d.29. dec., dvs lige før nytår, hvor vi ellers var blevet stillet i udsigt at skulle vente til 30.januar. Det er virkelig optur for nu kan vi endelig begynde at planlægge et rigtigt liv for os og vores tre døtre. Slut med SU og specialesump.
  Det er rigtigt at 2016 på mange måder sucked big time, men til gengæld sluttede det eddermaneme med bravour.
  Faktisk sluttede det jo præcis som vi kunne ønske. Rent brud og med fremtiden i sigte. Hvem kunne ønske sig mere??
  (Og en enkelt fedterøvs-kommentar skal der også lige med, for jeg har først fundet din blog i 2016 og maaaan det er sgu en god ting for hvor har jeg grinet højt ved indlæggene siden)
  Hvis jeg vinder så skal ældstebarnet have t-shirten og hun bruger en fin medium).

 27. Jeg har personligt haft en fantastisk år. 2016 blev nemlig året, hvor jeg:
  – Fik nyt (drømme) studiejob
  – Blev bachelor i Statskundskab
  – Rejste 1,5 måned til fantastiske Indonesien og Malaysia
  – Fik endnu en fantastisk nevø og dermed med stolthed bærer både moster- og fastertitlen
  – Endnu engang må sande, at jeg har en fantastisk kæreste, familie og venner

  Det var i sandhed et fantastisk år, som jeg inderligt håber fortsætter i 2017! 🙂

 28. Det skorter lidt på de gode minder fra 2016, men jeg husker da med stor glæde, at min mand og jeg kunne fejre kobberbryllup. Fordi han er en mand, havde han hverken købt en gave eller et kort til mig, ikke engang en buket blomster kunne han fremvise på dagen. Til gengæld fik jeg lov at betale for restaurantbesøget… Så derfor havde jeg en fin lille klemme på ham resten af året, hvorfor jeg i hele resten af 2016 aldrig var den, der tog sig af hverken opvask eller tøjvask 😄 og den slags sætter jeg egentlig mere pris på end blomster!

  Skulle jeg være så heldig at vinde, kan jeg akkurat skrue mit legeme i en str. small.

  Rigtig godt nytår 🎉

 29. Den bedste ting i 2016 var at vi fik vores tredje barn, en sund og rask søn! Total fuld af lækkerhed og charme!!

  Jeg kan passe en str. M!

 30. 2016 har været fuld af tid. Tid til at holde i hånd og være sammen. Både vores egen lille familie, med resten af familien og med skønne venner. Og så fik vi sendt en stor pige i skole og en lillesøster på 4 med fart på. Jeg drysser glimmer på 2016 og glæder mig til 2017.
  Godt nytår

 31. Mit 2016 har været fuld af små gode fine ting. For mig personligt opdagede jeg, at jeg er sluppet ud af babyboblen og har fået gejsten og ambitionerne tilbage i mit arbejde. Dejligt. Bruger Strl l.

 32. Efter en sygemelding fra job som slog mig godt og grundigt omkuld og gjorde, jeg ikke længere kan bestride det job, var jeg så heldig at blive optaget på mit drømmestudie i sommers! Det var er fantastisk lyspunkt og noget, jeg har drømt om i flere år! Så det var helt sikkert en vidunderlig ting der skete, selvom det var et hårdt “skub” derhen 🙂

 33. Det bedste ved 2016 var, at min mindste niece, Laura, kom til verden 😀

  Og så har jeg på en eller anden måde formået at arbejde så meget med mig selv, at jeg har rykket mig helt gevaldigt psykisk! Hvad der er sket ved jeg ikke, men hold kæft jeg nyder det 😀 Holdt både jule- og nytårsaften, hvor jeg i 15 knap kunne holde til at møde op til de selv samme 😉

  God dag 😀

 34. Jeg fik nyt job. Jeg var til flere gode koncerter, bl.a. med Nabiha og Annika Aakjær. Jeg tog mig sammen til at komme til tandlægen efter en del års pause.
  Hvis jeg er heldig at vinde, bruger jeg xl.
  Tak for en skøn blog.

 35. Der skete mange gode ting i 2016. På arbejdsfronten; jeg blev officielt fastansat i bhv, jeg har haft 2 fabelagtige studerende som vejleder, jeg er blevet valgt som arbejdsmiljørepræsentant (jow jow 😊) privat; er gift med den dejligste mand i 10 år, har fejret mine forældres efterløn, fået en niece mere, har udfoldet mig kreativt både hjemme og på arbejde, haft en skøn ferie til Sverige med 3 dejlige børn på bagsædet (det gik så godt at vi godt tør tage til det store udland til sommer), haft skønne alene stunder med mand og hvert af vores 3 børn, samt alenetid kun til mig. Jeg kunne blive ved med at opremse gode ting fordi det egentligt har været et pragtfuld år!

  Hvis jeg er så heldig at vinde må jeg nok bede om størrelse Xl så er der plads til at putte sig .

  Pøj pøj til alle og glædeligt nytår 😊 Kh Marianne

 36. Jeg blev gravid og fik alligevel forlænget min ansættelse. Og så blev jeg igen igen bekræftet i, at min mand og vores store pige (den kommende storesøster) er fantastiske mennesker, som gør min dag bedre hver dag.
  Jeg bruger str L.

 37. En god ting som skete i 2016, var da at jeg mødte dig til tirsdagsmarked på Marienlyst. 😉 Og da vi to er omtrent lige glade for chokolade, ville det vare skønt at vinde !

 38. I starten af året flyttede jeg dammen med min dejlige kæreste Mikkel, og i slutningen af året friede han til mig 😁 🎉 😍 Str. XL

 39. I 2013 flyttede jeg for mig selv efter 13 år med min søns far. Efter tre år alene samt længere tids sygemelding mødte jeg i februar mit livs kærlighed, og nu bor vi sammen. På samme tid blev jeg “reserve-bedste” for en lille trunte på snart to, hvilket vi er mange, der får rigtig meget ud af – bl.a. min teenager på snart 16, der altid har ønsket sig søskende. 2016 var bare mit år, så jeg ved snart ikke, hvad jeg tør ønske mig af 2017 😍 Hvis jeg vinder, er jeg en str. M (lige om lidt. Skal bare lige af med lidt julespæk)

 40. Jeg blev endelig fastansat som underviser på SOSU Sjælland. Efter over et års uvished med tidsbegrænsede ansættelser, forlængelser, skift til en andet job ( som var fast, men slet ikke gjorde mig glad) Tilbage til tidsbegrænset, forlængelse, forlængelse igen. OG så ENDELIG kunne jeg sætte min underskrift på det bedste job jeg nogensinde har haft. Så 2016 har været god mod mig.
  Bruger XL

 41. Jeg fik drømmejobbet i Manchester uden at være til jobsamtale. Blev så glad at både min kæreste og jeg fik tårer i øjnene, da jeg blev spurgt om jeg ville have jobbet 🙂

 42. 2016 er året, hvor Jeg er kommet helt ovenpå igen efter en stresssygemelding i 2015. Jeg har fået nye venner, og mine børn er glade og trives. Der er meget at være taknemmelig for☺.
  Jeg er også lige blevet screenet for livmoderhalskræft, og der var ingen celleforandringer👍

 43. Det bedste der skete i 2016 herhjemme var nok, at min mand endelig fik en diagnose. Han er langt fra rask, men nu har vi noget at arbejde med.
  Jeg bruger nok en S, men kan også sagtens bruge en M, hvis nu en anden vinder S 🙈 Lige pt ville M måske klæde mig mere, men hallo det er januar og jeg er på kur – fra i morgen 😉

 44. Whruuum!!! Det var 2016, der gik-henover hovedet på mig. Jeg har ryddet op, siden nytårsaften; sidste år og jeg rydder stadig op..i mit liv. Har fået 4 skønne kattekillinger, som blev født, her, hvor jeg bor. Så har jeg fundet den søde tand! Det har været kage-år, på mange måder. Har fået hår på (gåse)brystet, fået en “medalje”og delt en hel del hjemmebag. Er blevet en rigtig “Linse”lus.

 45. Det bedste der skete for mig i 2016 var at jeg fik købt mig en stik sav og selv pillede køkkenet ned i min kolonihave! Og derned fandt ud af at jeg er mere handy end jeg troede, str L

 46. Det bedste der skete var, at jeg efter næsten 2 års sygemelding fik en praktikplads i den bedsre boghandel med de mest fantastiske kollegaer nogensinde. For første gang har jeg et job der gør mig glad ❤
  Bruger str. L i T-shirt og XL i hættetrøje.

 47. Jeg fik et job i 2016, hvor jeg har fået de bedste kollegaer! Det er jeg meget taknemmelig for <3

  Hvis tøjet er i unisex størrelser, bruger jeg str.S i begge. Er det i girlie størrelser, skal jeg op i en str. L

 48. Efter 3 års fertilitets behandling kom vores dejligt datter Mille endelig til verden midt i august. Hun er det bedste der er sket i 2016, og kan lige meget hvilke problemer jeg render ind i gøre min dag god med sit fantastisk smil.
  Så hvis jeg vinder en af taskerne, så bruger jeg str. L 🙂

 49. Jeg blev færdig med mit vægttab som,egen 2016, endte med at smide 56 kg, sikke det lettede. Tog tre år, og var meget tilfreds med at nå i mål inden jeg bliver 30 her til februar:-)
  En ny T-shirt eller trøje ned til træningscenteret kunne bare være lækkert! Størrelse M, fordi det godt må være lidt løst og lækkert.

  Godt nytår.

 50. Baby A blev født hjemme i soveværelset, fra jordmoderen kom til hun var ude gik der 56 minutter. Og på det der nærmest må betegnes som den varmeste dag blev hun døbt, og hendes far og jeg blev gift. Det var for os 2 rigtigt dejlige ting der skete i 2016.

  (Jeg er faktisk en af dem der har sagt ja til invitationen – og har fået konstateret celleforandringer af. 3. grad – og skal derfor have lavet keglesnit 🙁

  Hvis jeg vinder, kunne det være dejligt med en størrelse small eller medium. Hvis den er medium, vil jeg putte mig i den på de kolde januar morgner.

 51. Uh, 2016 var ikke helt det bedste år for mig heller. Det bedste jeg kan nævne er jeg genoptog kontakten til en gammel veninde 🙂
  Str m

 52. Det bedste der skete i 2016 var, at jeg fik et relevant job og mødte en masse nye, skønne og dejlige mennesker! Bruger str. s 🙂

 53. Året 2016 var året hvor jeg begyndte at mærke mig selv igen , året hvor jeg igen kunne være tilpas og godt på vej til igen at finde livslyst og glæde. Tak for at I er jer, alle skønne mennesker derude. Tak til QLF og #lollandfalsterlovestorm som også har del heri.
  Størrelse XL pt.

 54. Jeg holder af hverdagen! Og dem har der været masser af i 2016 og der bliver lige så mange i 2017. Når verden er af lave, så har jeg stadig det nære. Min familie, mine gode venner, mine to kolleger.
  Jeg bruger str. M/L

 55. Jeg synes der skete meget godt i 2016. Min ældste startede i gymnasiet og hele familien var på ferie sammen (str. Xl)

 56. Der skete ret fine ting for mig i 2016! Jeg blev færdig med min uddannelse sidst på sommeren, fik en fast stilling ret kort tid efter, og så nåede jeg også lige at skrive under på en købsaftale på min første lejlighed lige inden jul 🙂
  Jeg krydser fingre for at vinde nogle lækre præmier (str. M, eller hvis de er store i størrelsen str. S) 😉

 57. Rigtig godt nytår,

  uhadada så heldig du er, jeg vil gerne hjælpe med at spise chokoladen, gå i trøjer str. M og tage mig frem med en taske:-)

  I 2016 fik jeg min Grand Danois, en stor smuk dame, hun er min ven i hverdagen og følger mig lige i hælene, som Peter Pans skygge:-)
  Jeg er glad for min hund og hun var en positiv gave for mig i 2016.

 58. I 2016 vandt jeg 100 flasker rødvin i en nyhedsbrevskonkurrence. Det var noget der gjorde mig (og alle mine venner, der godt kan lide rødvin) rigtig glad

 59. I 2016 vandt jeg 100 flasker rødvin i en nyhedsbrevskonkurrence. Det gjorde mig (og mine venner, der godt kan lide rødvin) rigtig glad. (Jeg bruger str. L)

 60. I 2016 blev min allerbedste veninde endelig gravid efter at have ønsket sig en lille i mange år – og så endda med sig selv; altså hun har kastet sig ud i projektet alene vha. insemination på klinik. Hun er den sejeste, jeg kender, og det var en helt fantastisk begivenhed for mig i 2016! Nu glæder jeg mig sådan til februar, hvor den lille ankommer 🙂
  Jeg bruger str. M

 61. I 2016 var jeg på ferie i Rio, hvilket var en rigtig skøn tur med en masse gode oplevelser 🙂 Jeg bruger str. S 🙂

 62. I 2016 blev jeg moster for anden gang til den skønneste lille baby A. Det var stort. 🙂

  Jeg ønsker mig str. M.

 63. 2016 er fløjet af sted. Jeg er vild med at rejse, og ser tilbage på nogle dejlige rejser. Skiferie i Østrig, sommerferie på Rhodos og forlænget weekend i Paris. Jeg elsker også hverdagen, og har heldigvis også en masse skønne og dejlige hverdags stunder at se tilbage på;-)

 64. I 2006 kom jeg tilbage på arbejde efter en lang dejlig barsel og det er helt fantastisk at være tilbage og få hjernen sat på prøve igen 🙂 Ellers har hele familien været en helt forrygende ferie til Malta 🙂 Udover det har vi brugt super meget tid sammen med vores 2 par dejlige venner- det er dejligt at have gode venner 🙂 Jeg håber at 2017 bliver et ligeså dejligt år som 2016 🙂

 65. Jeg bruger str. S!

  Noget af det bedste, der skete i 2016, var helt sikkert, da jeg blev student i sommers!

  Hold da op, hvor var det skønt!

 66. 2016 var faktisk et rigtig godt år for mig personligt. Jeg valgte at gå i en ny retning med mit liv, startede på uddannelsen som dyrepasser og sluttede året af med at få en elevplads. 🙂 Jeg bruger str. L

  Godt nytår, Kristina!

 67. for mig er det gode i 2016 at jeg stadig arbejder det mest fantastiske sted og har et fantastisk team jeg arbejder sammen med. Og jeg har accepteret mig selv som jeg er… Bliver sq ikke bedre og det er sq skønt 😂

 68. for mig er det gode i 2016 at jeg stadig arbejder det mest fantastiske sted og har et fantastisk team jeg arbejder sammen med. Og jeg har accepteret mig selv som jeg er… Bliver sq ikke bedre og det er sq skønt 😂 Hov.. Forresten bruger str L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *