Har du vundet? Alt muligt?

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

image

Manner! Det har været mega hyggeligt at sidde her til morgen og læse alle jeres kommentarer om hvad der var GODT i 2016 igennem. Der var virkelig mange fine og søde historier imellem, og jeg ville umuligt kunne finde nogle vindere ved hjælp af kommentarfeltet, så det blev den gode gamle scrolle op og ned i blinde og så sætte fingeren på et navn. Jeg besluttede dog at fordele tingene lidt mere, så der er 5 vindere i stedet for kun 3 – det betyder godt nok at man enten får en t-shirt eller en hættetrøje, men alle 5 får også en taske og lidt chokolade og en ordentlig bunke af mine postkort – de 5 vindere er:

Tina KH der skrev kommentaren:

“Rigtig godt nytår,

uhadada så heldig du er, jeg vil gerne hjælpe med at spise chokoladen, gå i trøjer str. M og tage mig frem med en taske:-)

I 2016 fik jeg min Grand Danois, en stor smuk dame, hun er min ven i hverdagen og følger mig lige i hælene, som Peter Pans skygge:-)
Jeg er glad for min hund og hun var en positiv gave for mig i 2016.”

Heidi der skrev kommentaren:

“Efter 3 års fertilitets behandling kom vores dejligt datter Mille endelig til verden midt i august. Hun er det bedste der er sket i 2016, og kan lige meget hvilke problemer jeg render ind i gøre min dag god med sit fantastisk smil.
Så hvis jeg vinder en af taskerne, så bruger jeg str. L 🙂”

Linds der skrev kommentaren:

“Det skete det gode at jeg fik lavet (det før omtalte) celleskrab og den var heldigvis totalt negativ og så fandt de endelig ud af hvad hulan jeg har fejlet de sidste 20år (better late than never) så nu får jeg endelig ENDELIG den rigtige behandling og kan se meget mere lyst og positivt på fremtiden. Derfor har jeg også fundet modet til at fokusere på at virkeliggøre en livslang drøm, nemlig at søge ind på en uddannelse jeg ellers ikke har troet jeg kan klare. Men det kan jeg!! Det kommer til at tage mig ca et år at gøre mig klar til at søge ind så tiden kunne ikke være bedre.
Min mand blev færdig som cand.jur. og vi fik svaret d.29. dec., dvs lige før nytår, hvor vi ellers var blevet stillet i udsigt at skulle vente til 30.januar. Det er virkelig optur for nu kan vi endelig begynde at planlægge et rigtigt liv for os og vores tre døtre. Slut med SU og specialesump.
Det er rigtigt at 2016 på mange måder sucked big time, men til gengæld sluttede det eddermaneme med bravour.
Faktisk sluttede det jo præcis som vi kunne ønske. Rent brud og med fremtiden i sigte. Hvem kunne ønske sig mere??
(Og en enkelt fedterøvs-kommentar skal der også lige med, for jeg har først fundet din blog i 2016 og maaaan det er sgu en god ting for hvor har jeg grinet højt ved indlæggene siden)
Hvis jeg vinder så skal ældstebarnet have t-shirten og hun bruger en fin medium)”

Louise der skrev kommentaren:

I 2016 startede jeg på projekt vægttab og har indtil videre tabt 11 kg. Det er positivt 😊 Glæder mig til at se, hvor meget jeg får smidt i 2017.
Jeg elsker de t-shirts og ville SÅ gerne vinde 😍 Nok str XL for at kunne passe det nu 😂

Kirstine Jesby der (på Facebook) skrev kommentaren:

Det jeg frygtede var brystkræft, var heldigvis kun en cyste fyldt med væske omgivet af betændelse. Blev klaret med pencillin og indgreb fra de dygtige mennesker på Hamlet indenfor en uge. Ønsker mig så meget en L hættetrøje mm.

Tillykke til jer alle 5, jeg håber, at I bliver glade for tingene 🙂 I må meget gerne sende jeres adresser til mig på hej@livefralolland.dk, så bliver pakkerne sendt afsted i starten af næste uge 🙂

5 thoughts on “Har du vundet? Alt muligt?

 1. God eftermiddag!
  Åh jeg takker mange gange og skriver dig fluks en mail.
  Glæder mig til pakken med alt muligt:-)
  Aften hilsner til du og gemalen:-)

 2. Det er nogle rigtig søde kommentarer, som der er blevet skrevet, så jeg kan godt forstå at det var svært at vælge.
  Tillykke til vinderne.

  Gustavo Woltmann

 3. Jubi jeg vandt! Har sendt en mail til dig med min adresse. Glæder mig helt vildt til at modtage min hættetrøje (l) og de andre lækkerier. Rigtigt godt nytår til dig & hr mand, og alle de skønne mennesker her på Blogger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *