Ugen der gik #6

fullsizerender-7

Det er mandag, og ferien er så helt officielt slut. Det er egentlig underligt, men det har været virkelig rart at komme i gang igen. Der er kommet en masse opgaver ind i løbet af ferien (det har virkelig været SÅ hårdt at skulle ignorere sin mailbox *abe holder sig for øjnene*)
Mandag og tirsdag bruger jeg som regel på at lave indlæg til bloggen til resten af ugen, og det har jeg fået lavet i dag, så jeg i morgen kan få kigget lidt på alle de mails der er kommet ind i ferien.

fullsizerender-8

Det er blevet tirsdag aften, og i dag er sådan en underlig dag hvor jeg egentlig synes jeg har haft travlt hele dagen, helt uden at have fået nået særligt meget når jeg så kigger tilbage. Der har været en hel masse mails jeg har fået kigget på, og resten af ugen kommer til at gå med at tegne Sally-striber til Hendes Verden, lave en tegning til en bryllupsinvitation, og så er der et forlag der har bestilt 15 ekstra tegninger til en bog jeg allerede har lavet 10 tegninger til. Hvis bare der var så meget gang i butikken hele tiden ville det være ret awesome!
Det blæser helt vildt og vi bor i et område der i følge DMI har ‘meget farligt vejr’ – i morgen skulle vandstanden stige helt vildt og da vi bor tæt på havet på det fladeste stykke land, så må vi nok lige få lavet en plan over hvad vi skal gøre hvis det rent faktisk går galt. Årh, manner, jeg magter det næsten ikke! I dag lagde jeg i øvrigt et selfie på Instagram og mistede 10 følgere. Point taken.

Det er onsdag aften, og jeg er allerede lidt træt af vejret i 2017. Det endte med at blæse helt vildt i går, og i dag er der ikke rigtigt nogen der ligesom kan udelukke at vi får vand. Fra havet. I mængder der er større end jeg lige kan tælle til, så nu sidder jeg vågen kl. lort og kigger ud af vinduet, og der er temmelig mørkt, så selvom vandet ligepludselig kom, så ville jeg ikke kunne se det alligevel. Hr. Mand sover. Det var åbenbart beroligende nok for ham at vi lige aftalte hvilken bil vi skulle læsse alle hunde i hvis der pludselig kom en 2 meter høj bølge. Hr. Mand arbejdede hjemme i dag, så vi tog alle hundene i bilen og kørte en tur til stranden (altså, sådan 10 timer inden at vandet skulle nå sit højeste. Det var underligt, det var lige som om man kunne mærke, at der var noget i luften.
fullsizerender-9

Der kom ikke noget vand i går! Hurraaaaah! I dag er det torsdag, og ud over at have siddet og gloet ondt på mit tegnebræt der har strejket hele dagen, så har jeg også været en tur hos lægen. En tur som jeg har udskudt i rigtigt mange år. Ja, år.  Jeg har de sidste 10 år haft ondt i min venstre hofte. Hvor ondt har været varierende, men det sidste halve års tid har det betydet at jeg slet ikke kan ligge på hverken den ene eller den anden side og sove, og jeg vågner rigtig tit om natten og har SÅ ondt. Der er intet der virker mere. Ingen piller eller noget kan holde smerten nede mere, så jeg kunne ikke udskyde det længere. Jeg var ret bange for at lægen ville sige, at jeg bare skulle tabe mig, så ville det hele gå i sig selv. Men jeg har også haft problemet mens jeg vejede meget mindre end jeg gør nu, så bare tanken om at få den besked samtidig med at man har så ondt gjorde mig helt modløs. Specielt fordi jeg pt. slet ikke kan træne eller gå mere end et par kilometer før det er et helvede om natten.
Han trykkede og hev og sled i mit ben, så jeg troede jeg skulle dø. Og fandt ud af at jeg har noget der hedder noget så charmerende som slimsækbetændelse. Jeg ville nok hellere have fejlet noget man rent faktisk ikke var ved at kaste op af at sige. Der er muligvis også gigt (men han mente heldigvis ikke at det var viiildt sandsynligt), men det finder jeg ud af efter at have fået taget noget røngten i næste uge, men for nu skal jeg have sådan nogle indsprøjtninger med binyrebarkhormon i hoften og så skal jeg gå hos en fysioterapeut. Jeg krydser fingre. Og hey, nu prøvede jeg for første gang det som alle mulige har sendt mig billeder af. At komme ind hos min læge og se en af mine plakater fra kampagnen mod livmoderhalskræft! Det var fandeme svært ikke at råbe “DET HAR JEG LAVET!!!” ud over hele venteværelset, men folk så ret sløje ud, så et venteværelse hos en læge var måske ikke lige det rette sted …
fullsizerender-3

2017, Fuck nu dig, altså. I dag er det fredag, og det er eftermiddag og jeg er kold og lidt træt af det hele. Jeg har været i Nykøbing for at få nøgler til mit nye kontor og tage den mindste hund til frisør og dyrlæge. Da alle vores biler har sådan nogle mindre skavanker i øjeblikket, så sagde Hr. Mand at jeg skulle tage den lille bil, for det var da den eneste der ikke fejlede noget. Lige indtil den løb tør for strøm 8 km. hjemmefra på vej hjem. I 5 graders frost. Med lille (og nu meget korthåret) hund på bagsædet. Det ville tage ca. en time inden der kunne komme en taxa, så i første omgang begyndte vi at gå. Indtil jeg kom i tanke om, hvor nederen det er at gå i så koldt et vejr uden hue, vanter og vinterjakke. Og så fik vi heldigvis fat i vores nabo der kom os til undsætning. Nu må vi så prøve at se, om vi kan få bugseret bilen hjem når Hr. Mand kommer hjem. For jeg har ærlig talt ingen anelse om hvordan man bærer sig ad med sådan noget.

fullsizerender-2

Det er lørdag aften. og alt kører igen. Mit tegnebræt virker og vi fik af 4 omgange den lille bil hjem i laden i går. Shit, det var koldt, altså! Vi lå i sengen til kl. 11 i dag, så tog Hr. Mand til bageren og købte heldigvis masser af kage så jeg kunne gå helt i sukkerkoma og få arbejdet en masse. Og se en masse serier. Begge dele lige vigtigt.

fullsizerender-4

fullsizerender-5

Det er søndag, og jeg har sovet længe. Igen. Jeg fik noget ret heftigt smertestillende af lægen den anden dag jeg kunne tage om natten, og nu prøver min krop vist på at indhente al den søvn jeg ikke har fået det sidste halve års tid. Vi har været ved stranden med hundene og spist resterne af den lasagne jeg lavede i går (jeg ved ikke hvorfor, men det smager bare bedre dagen efter), set fjernsyn, handlet ind og vasket tøj. Og nu er jeg SÅ klar til en ny uge, gerne en der indeholder lidt mindre storm og vand-varsler, et tegnebræt der virker og biler der ikke dør. Og undersøgelse der viser, at jeg ikke i en alder af 37 år har gigt i min hofte.

 

8 thoughts on “Ugen der gik #6

 1. Nu skyndte jeg mig at begynde at følge dig på Instagram. Jeg tror dine mistede følgere mere er resultatet af en tilfældighed end af dit selfie 😊
  Tak for dine fine billeder og historier

  1. Hej Lea

   Jeg bruger faktisk ikke rigtigt Snapchat. Jeg mangler nok lige et kursus i det, men når jeg engang får taget mig sammen til at lære det, så smider jeg lige et link herpå 🙂 🙂

 2. De her indlæg er simpelthen så hyggelige. Hvor er den lille doggo også blevet fin efter klipning. Jeg har selv lige soigneret mine to hunde – det gør altså bare noget for deres udtryk, at de ikke ligner hottentotter

  1. Hahaha, jeg er virkelig glad for at folk gider læse dem ❤️ Og ja, det er jo helt crazy en forskel! Jeg har aldrig haft en hund før der skulle klippes som sådan (kun en setter), så det var vildt sjovt at se forskellen. Hun virker nu også mere glad og livlig efter gulvtæppet er kommet af 😂

 3. Det der med hoften.. og nej nu er jeg ikke læge.. MEN sidder du ofte med krydset ben, som man siger? JEg har haft mange problemer med hofte og ryg- og ikke at det var det der var skylden så gør det det ikke bedre. Hvis jeg i perioder har været til mange møder f.eks. hvor jeg er slem til at krydse benene er det helt galt. Ligner mest af alt en gammel dame med hofteskred 🙂 ps. følger stadig på Insta på trods af selfie 🙂

  1. Nej, det synes jeg ikke at jeg er slem til. Jeg troede faktisk selv at det kunne være fordi at jeg altid har gået lidt skævt på min venstre fod, men det mente lægen ikke umiddelbart hang sammen i forhold til hvor på hoften og låret jeg havde ondt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *