Hr. Mand syntes også, at det var meget sexet …

Nu er det jo meget oppe i tiden med sådan noget med store numser, og sådan én har jeg! En helt gigantisk én, faktisk. Jeg havde hørt, at nu var det sådan, at det var der mange der synes var sexet, og specielt hvis man ligesom viste den lidt frem, nærmest som om man var stolt af den. Så en dag, så dansede jeg inde i vores stue, og lod som om det var helt tilfældigt, da Hr. Mand kom ind. Men det var det ikke. Jeg kunne faktisk ikke lade være med at spørge ham …
sexet1

…for ligesom at understrege, at jeg ikke var flov over min store numse, så lavede jeg lige sådan et ekstra move i dansen, hvor jeg gik lidt mere ned i knæ (også selvom jeg godt vidste, at det ville være svært, at komme op igen) og udstødte sådan en lyd der ligesom skulle signalere, at jeg godt var klar over, at jeg var meget, meget sexet …
sexet2

…Hr. Mand svarede ikke på spørgsmålet om, om han synes at det var mega sexet det jeg var i gang med. Men det behøvede han heller ikke. Et blik kan sige mere end 1000 ord, og begæret i hans øjne var ikke til at tage fejl af …
sexet3

Det er dejligt sådan at kunne tyde ud fra hans blik hvor hot han synes, at jeg er. Derfor danser jeg tit nu rundt og vrikker med numsen. Han siger stadig ikke så meget. Men det er okay, kan godt forstå hvis al den sexedhed har gjort ham helt mundlam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *