Ugen der gik #7

Jeg har siddet og læst de sidste 6 ugers ‘ugen der gik’ igennem, og jeg synes mildest talt selv at de er meheeeega kedelige. Altså, ikke fordi det er kedeligt det jeg oplever (det kommer måske an på hvem man spørger), men hvor er det dog bare kedeligt formuleret. Så jeg ændrer opsætningen i ideen, tror jeg. Sådan mere recap, uden at I behøver at skulle læse jer igennem linje efter linje om at det blæste 14 meter i sekundet (det gør det jo altid på denne årstid herude på landet ved vandet alligevel) eller at jeg spiste havregrød til morgenmad (for det gør jeg som regel også altid). Så nu får I bare højdepunkterne. Om punktformen bliver en vedvarende ting ved jeg ikke helt endnu. Jeg er så god til at tage en beslutning og holde mig til den.

I denne uge har jeg:

 • Snerret af utroligt mange mennesker. Både kassedamer, Hr. Mand (Ja, det er da fint du stod op kl. 07 en søndag morgen og hentede mit yndlingsmorgenbrød, men MÅSKE det kunne have været rart hvis du også havde tændt op i brændeovnen inden?!?) og mennesker der vovede at sende mig en sms (eller endnu værre, ham der bliver ved med at ringe til mig fra et eller andet random teleselskab for at fortælle mig om en nytårskampagne) har fået et halvsurt passivt agressivt svar tilbage. Jeg har ikke PMS. Jeg er åbenbart bare en sur kost for tiden.
 • Ovenstående har måske noget at gøre med at jeg pt. er ved at sende 4 (4!!) sager afsted til retten så de kan stævne folk der har brugt mine tegninger ulovligt og valgt at se bort fra den faktura de efterfølgende har fået tilsendt for det. Jeg bliver aldrig ikke træt af det. Jeg ved de skal betale, de ved de skal betale, de kommer til at betale endnu mere fordi der også løber gebyr til retten og renter på, så det er komplet spild af alles tid at skulle sidde og udfylde 100 siders papirarbejde. Som jeg hader at lave.
 • Også haft dage (okay, nok nærmere timer), hvor jeg ikke har været sur. Nogle af dem brugte jeg i selskab med Julia i fredags på Kaffehuset i Nykøbing (seriøst, alle vores biler går i stykker konstant for tiden, så hvor vovet er det lige at jeg tør køre 70 km fredag den 13?). Jeg opdagede Julias blog for noget tid siden og skrev til hende at jeg syntes, at den var helt vild sjov og spurgte om ikke vi skulle mødes og drikke noget kaffe en dag. Sådan helt fan-agtig. Om det første sådan IRL-indtryk hun fik af mig var særlig godt ved jeg ikke, for jeg kaglede løs i to timer, men det var i hvert fald hyggeligt. For mig.
 • Spist ristede hotdogs to gange. Fordi det åbenbart er det eneste jeg kan finde på at lave af mad når jeg ikke kan finde på noget.

fullsizerender-11

 • Til gengæld har jeg også opdaget at ca. 90 % af alt der er i vores køleskab er økologisk, og har SÅDAN en trang til hele tiden at smide billeder af det på Instagram. På sådan en helt casual måde sådan ‘Nårh, gud. Hele retten jeg lige har stået og lavet er øko. Det havde jeg slet ikke opdaget, hahaha!’ Men jeg ved bare ikke om det virker når det hele sejler rundt i remoulade.
 • Lavet 19 tegninger til en bog for et forlag. Det er første gang jeg har lavet noget for det forlag og jeg frygter at der sidder en redaktør derinde og kigger underligt på tegningerne og tænker om jeg rent faktisk havde tænkt mig at fakturere dem for sådan nogle kruseduller.
 • Tegnet 4 striber til Hendes Verden og 5 indlæg til bloggen. Og tegnet en bryllupsinvitation. Jeg har tegnet meget i denne her uge.
 • Fået et chok da jeg fik en mail hvor der stod “Det er snart tid til at indberette moms” – ikke fordi jeg gik i panik fordi mit regnskab måske er en liiiiiille smule bagud (november? oktober? september?). Overhovedet ikke. Heldigvis betyder ‘snart’til marts. Hahahaha. ‘Snart‘.
 • Misset min første deadline. Kun med 10 minutter, men alligevel. Egentlig utroligt at det er første gang det er sket. Specielt hvis man læser ovenstående punkt.

fullsizerender-13

 • Mistet en hund to gange. Det var dog to forskellige og ikke på samme tidspunkt. Den sidste var i går, hun var væk i en time og kom tilbage med hestelort i hele fjæset. Og så meget, meget glad ud.
 • Overvejet om man kan støvsuge en hund? Vores ene hund fælder fuldstændigt vanvittigt og lige meget hvor meget jeg børster hende bliver det ved. Gad måske egentlig hellere vide om man kan få extensions til hunde, det kunne meget vel gå hen og blive aktuelt.
 • Blevet glad da jeg åbnede denne uges Hendes Verden. Havde helt glemt hvor glad jeg selv var for den stribe dengang jeg lavede den.
  fullsizerender-10
 • Måske endelig accepteret, at jeg arbejder bedst med min dyne i sofaen mellem kl. 05-08 om morgenen. Der er mørkt, hundene sover, telefonen ringer ikke, og jeg har min morgenkaffe og der er gang i brændeovnen. Inden jeg begyndte at tegne har jeg haft helt almindelige 8-16 kontorjobs, og jeg har det bedst med at ligne en der arbejder når jeg arbejder. Men der kommer åbenbart kun ideer ud i løbet af de tre timer for tiden, for jeg får nået mere sådan en morgen end jeg ellers plejer at kunne nå på en hel uge.
 • I samme ombæring gruet lige så meget for hvad jeg så skal gøre når det bliver sommer og der er helt lyst udenfor i det tidsrum.
 • Prøvet at finde ud af hvordan fanden man bruger Snapchat. For 28. gang. Jeg. Kan. Ikke. Greje. Det. Til gengæld vidner mine billeder på min telefon om, at jeg i hvert fald sagtens kan finde ud af at bruge deres skøre skabeloner.
 • Læst nogle af Hr. Mands og mine iMessages igennem, og synes tit han lyder lidt halvsur i hans beskeder …
  fullsizerender-14fullsizerender-15
  fullsizerender-16

Vi ses på næste søndag!

11 thoughts on “Ugen der gik #7

 1. Fan af punktform! Af en eller anden grund, blev din humor lidt væk i de andre indlæg, og jeg havde i første omgang faktisk sprunget det her over 😱 Så fortsæt stilen, og så ses vi igen om (maks) en uge 😁😘

  Og hey, er remouladen øko? For så er den jo stadig sund!

  1. Ja, det var også det jeg syntes. Det var hyggeligt at sidde og lave, men det føltes også alt for ‘korrekt’ – så mange tak 🙂

 2. Enig med Skalotteløg – jeg synes også det virker meget bedre i punktform 🙂

  Og åh, hvor er det dog træls at folk ikke kan finde ud af at respektere din copyright. Hvor svært kan det være?!

  1. Ja, det er så irriterende. Men altså. Jeg ved jo at jeg nok skal få pengene ind, og jeg er selvom jeg er altid vil være træt af at folk bruger mine ting, så er det mere alt det papirarbejde der er i det når det skal sendes videre til retten der er mest irriterende. Specielt fordi det virker så spildt når de alligevel skal betale.

 3. Aaaaahahaha! Den med opvasketabsne har jeg også lavet.
  Så blev vi totalt minus-plast-i-havet-agtige herhjemme så nu køber vi KUN dem der. Der bliver der nemlig ikke sendt mikroplast med ud i skyllevandet.
  Undskyld for det politiske indslag, men jeg var bare i chok da jeg fandt ud af at de opløselige omslag var lavet af plastik og ikke af gelatine som jeg troede til at begynde med – så… æh jeg tager lige en glorie på for vores gode valg *host* – for altså… man kunne jo købe pulver istedet og helt undgå plasten ikk, men det er bare så besværligt *gemmer mig lige under glorien*

  1. Hahaha, gud hvor fedt, så er jeg ikke den eneste! Brug bare glorien, den pudsede jeg også da jeg opdagede hvor meget øko vi har i køleskabet, haha 😀

 4. Kan varmt anbefale en robotstøvsuger. Vi har lige købt en Irobot 876 og nøøøj hvor den tager hundehårene. Elsker at sidde ved pc’en imens jeg støvsuger. Fantastisk. Vi har døbt den Alfred, for mændene skal da også lave noget 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *