Ting man gør, når man er mig #1 (noget om mig og biler)

fullsizerender-17

 

  • Går ud til bilen (i mørke) og vender om fordi man da har glemt at tage det lange lys med.
  • …og nu vi er ved det med det lange lys, så kan man også sagtens finde på at blænde ned for et dådyr der er på vej over vejen. Til mit forsvar kom det gående i det modsatte spor, og man skal jo blænde ned for modkørende. Jeg kan ikke helt huske hvad min kørelærer sagde om modgående trafik.
  • Køre rundt i bilen og pludselig gå i panik fordi man bliver i tvivl, om man nu har husket at tage bilnøglerne med.
  • Tro at man har aktiveret blinklyset, men i stedet holde i et kryds med vinduesviskerne kørende på “Hjælp-jeg-kan-ikke-se-noget-for-denne-her-monsunregn”-tempo i komplet tørvejr, og et panisk ansigtsudtryk der matchede de overdramatiske vinduesviskere fint.
  • Give alle bilister der overhaler mig fingeren (under instrumentbrættet, de skal jo ikke kunne se det) fordi de er nogle fartliderlige idioter, indtil man opdager, at man kører 45-50-ish hvor man må køre 80.

3 thoughts on “Ting man gør, når man er mig #1 (noget om mig og biler)

    1. Det gør man ikke. Det sidder ret meget fast i bilen. Derfor er det rimeligt dumt at gå ind i huset for at hente det 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *