Ugen der gik #8

I denne uge har jeg …

 • Taget en stor beslutning og sagt min plads i mit kontorfællesskab op. Det går bare ikke op længere. Vores biler går konstant i stykker og jeg mangler hele tiden måder at fragte korpus og tegnebræt de 70 km. der er derop og hjem igen. Det tager 4 timer i alt med det offentlige. 4 timer.
 • Beslutningen gjorde mig dog også lidt glad. For dengang jeg lejede mig ind i kontorfællesskabet for lidt over 2 år siden, der gjorde jeg det også lidt fordi jeg ikke kendte et øje hernede og det godt kunne blive lidt ensomt når Hr. Mand var væk hele dagen og jeg kun havde hundene at snakke med. Men så opdagede jeg, at jeg faktisk tit har alle mulige aftaler med alle mulige søde og sjove mennesker (også selvom jeg er lidt dårlig til at få nye venner og kommer til at kalde dem ‘tabere’ og sådan … ) og så var det ok alligevel.
 • Prøvet at overbevise Hr. Mand om, at vi skal have en ny brødrister, fordi den vi har er sådan en lam en hvor man skal vende brødet om for at få det ristet på begge sider. Jeg vil have sådan en der skyder to skriver ristet brød ud når de er færdige. At den skal være lyserød og koster en halv arm, det punkt er jeg ikke nået til endnu (altså, det er denne her jeg vil have! *reklamelink*). Én ting af gangen, tænker jeg.
 • Taget til et foredrag om blogging og tænkt at måske kunne jeg lære et par nye ting. Jeg lærte ca. 800 nye ting. Det gjorde mig både glad og en lille smule bekymret (jeg har jo åbenbart ikke fulgt ordenligt med de 10-12 år jeg allerede har blogget). Jeg lærte blandt andet, at når man har skrevet sit indlæg, så skal man redigere og redigere og redigere i det. Jeg læser ikke engang korrektur. Det er op af bakke.
 • Prøvet at sætte mig ind i at bruge Snapchat (Livefralolland)(Ha! Hvem sagde, at man ikke kan lære en gammel dame nye ting? Altså, jeg har ikke lært det rigtigt. Det går faktisk jævnt dårligt) så nu skal jeg bare finde et sjovt liv, og så kommer der helt sikkert gang i den.
 • I samme ombæring har jeg også forsøgt at genoplive min Twitter. Ved at svare på et tweet der var flere måneder gammelt. Tror måske jeg skal holde mig fra det alligevel.
 • Været ude og tegne med nogle 10. klasser på et billedkunsthold. Det var lidt skræmmende så hurtigt de fangede pointen i at tegne striber. Nu er det sikkert kun et spørgsmål om tid inden en af dem scorer mit stribejob hos Hendes Verden.
 • Fået idé nummer 500 til en ny bog. Jeg gider kun lave en bog igen hvis der er et forlag der vil have den. Og jeg kommer aldrig, aldrig til at sende noget som helst ind til et forlag. Så chancen for, at I aldrig nogensinde kommer til at se den er nok større end Donald Trumps hår. Eller noget andet der er større.
 • Præsteret at blive helt vildt glad da jeg havde lavet røræg en dag og Hr. Mand sagde “Du må altså lære mig at lave røræg en dag!” og kommet lige så hurtigt ned på jorden igen da det viste sif, at han egentlig sagde “Jeg må altså lære dig at lave røræg en dag!”
 • Taget konsekvensen og forsøgt at få noget ud af at min hjerne af og til giver mindre logik end det amerikanske valgsystem og oprettet en ny føljeton her på bloggen der kommer til at indeholde alle de tanketorsk jeg ikke kan nå at tegne – første del finder du her.
 • Besluttet mig for, at enten skal jeg blive bedre til at huske at tage billeder af de ting jeg laver, ellers skal jeg droppe dem i de her indlæg. Seriøst, de eneste billeder der er på min kamerarulle er fra stranden. Det ender med at jeg må oprette en ny føljeton der hedder “Østersøbadet fra 588 vinkler”.  Her kommer de eneste billeder jeg har taget i denne uge der ikke indeholder sand og vand:

fullsizerender-18

(sødt!)

img_3176

(Våd hund der lige har været på stranden. Surprise!)

img_3184

(eh. Jo.)

Vi ses på næste søndag til hvad der formentlig bliver en billedfri omgang.

 

2 thoughts on “Ugen der gik #8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *