Hr. Mand er en rigtig dårlig fotograf #3

For tiden går Hr. Mand tit rundt og laver biler og saver brænde henne i vores lade. For at holde varmen og ikke ødelægge sit tøj, så har han som regel sådan en arbejdsdragt på, og en dag tænkte jeg, at det måske kunne se meget sexet ud hvis nu jeg tog den på. Jeg mener, det er da tit at mænd synes at det er hot hvis kvinder går rundt i sådan noget arbejdstøj og sådan. Som om de er sådan nogle helt stærke independent women, som kan ordne alle mulige ting og være lige så dygtig til at lave biler som mænd er.

Nu er det jo ikke fordi jeg tror, at jeg ville være god til at lave biler, jeg er jo ikke en der tror ting om mig selv der ikke passer. Men derfor kunne jeg jo godt ligne en der var det. Så en dag prøvede jeg at tage Hr. Mands dragt på, og at sige at han blev begejstret ville være en underdrivelse. Han syntes faktisk, at jeg var så sexet, så det der nok bare skulle være et lille fnis blev til et kæmpe grin! Jeg siger jer, jeg har aldrig set ham sådan før! Havde jeg vidst, at han ville blive SÅ vild med det, så havde jeg nok taget dragten på for længe siden!

Da han var kommet til sig selv spurgte han om ikke han måtte tage et billede af mig med dragten på. Jeg tænkte, at det nok var fordi han ville vise det stolt frem til alle han kendte, og det gjorde mig glad, så jeg sagde ja.

MEN! Som sædvanligt når Hr. Mand skal tage billeder af mig, så er det næsten som om han suger al min sexedhed og pænhed ud af mig …

s

…præcis lige som både første og anden gang han skulle lege fotograf. Men denne gang gad jeg ikke at blive sur på ham over det. Hans reaktion da han kiggede på billedet var faktisk den samme som lige da han så mig i dragten til at starte med.
Det er nok fordi han kender mig så godt og ved hvor sexet jeg var i virkeligheden med dragten på, at det ikke lod til at genere ham at han var så dårlig til at indfange det med kameraet på sin telefon.

Han er nu sød, ham Hr. Mand.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *