Ugen der gik #9

Ugen der gik …

 • Blev ugen jeg nærmest sov væk. Både 10 og 12 timer blev det til. I tirsdags fik jeg nemlig endelig taget mig sammen til at få sprøjtet noget binyrebarkhormon ind i min hofte, og det satte brat en stopper for totalt nas i min hofte. Som ellers normalt holder mig vågen det halve af natten og har sørget for at jeg det sidste halve års tid sjældent har kunnet sove mere end en times tid af gangen. Og så sov jeg nærmest fra tirsdag eftermiddag til søndag formiddag. Hvorfor dette indlæg også er temmeligt kort.
 • Begyndte at svømme igen (når jeg ikke lige sov). 3 gange. Helt uden at have ondt bagefter. Det var ret vildt.
 • Blev helt opstemt på noget sundhed, og satsede benhårdt og bagte noget LCHF-knækbrød-ish:
  fullsizerender
 • Dagen efter sendte jeg så Hr. Mand en besked om at smutte forbi Netto og tage følgende med hjem:
  img_3240
 • Og …
  fullsizerender-1
 • …og når vi nu alligevel var i gang med kulhydraterne, så tog vi lige en smut forbi den indiske i Nykøbing og åd ris og ris og ris og brød og mere ris …
  img_3205
 • …og søndag tog jeg til Nykøbing igen og drak kaffe og spiste kage med Michelle. Så æh. Alt i alt, rimelig stor succes med det der LCHF i denne omgang.

2 thoughts on “Ugen der gik #9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *