Ordbogen på min iPhone …

…laver nogle gange de ord jeg vil skrive, om til noget helt andet end det jeg mener i virkeligheden. Nogle gange er det nogle helt vildt fjollede forslag den kommer med, som f.eks. ‘slankekur’ og ‘urtethe’. I søndags kom den med et nærmest endnu mere fjollet forslag! Jeg havde været i Nykøbing for at drikke kaffe og spise kage med min veninde, og vi fik den nok mest awesomme gulerodskage jeg ever havde smagt i hele mit liv. Da jeg skulle til at køre hjem ville jeg lige sende en sms til Hr. Mand og fortælle ham om den fantastiske oplevelse, men da jeg så skulle skrive ‘gulerodskage’, så lavede ordbogen på min iPhone det om til ‘gulerodssalat’!

gul1

…men. Var det nu også en god idé at rette det?

gul2

…det var nemlig sådan, at Hr. Mands far var kommet på besøg lige som jeg skulle til at køre hjemmefra tidligere på dagen. Og jeg havde set, at han havde taget en kage med. Så hvis nu Hr. Mand troede, at jeg havde spist gulerodssalat i stedet for kage, så kunne jeg snildt tage et stykke af kagen derhjemme, helt uden at der var nogen der tænkte over det! Jeg kunne faktisk godt tage to stykker, alle ved jo, at jeg er meget glad for kage! Så jeg lod være med at rette det forslag ordbogen på min iPhone kom med.

gul3

…faktisk, så blev jeg nærmest helt taknemmelig for ordbogen over at den kunne komme med sådan en slags forslag, det ord ville jeg aldrig selv have kunnet finde på! Og på denne her måde glædede jeg mig faktisk også endnu mere til at komme hjem igen, så det var faktisk rigtigt godt det hele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *