Ugen der gik #10

Sidste uge blev ugen hvor …

 •  Der muligvis skete det fantastiske, at alle vores biler ikke fejler noget. Det må fejres!
 • …så derfor købte og spiste jeg to fastelavnsboller med flødeskum, creme og hele svineriet helt alene.
 • Jojo, sådan i teorien skulle Hr. Mand da have haft den ene, jeg var bare SÅ dum at købe dem i lørdags hvor Hr. Mand havde gigantiske tømmermænd og havde kastet op hvis han havde fået serveret en gang wienerbrød med pisket fløde. SÅ ærgerligt!
 • Hvor jeg postede dette selfie og mistede 7 følgere på 3 minutter på Instagram:
  fullsizerender-4
 • …og senere postede et billede af Golden Retriever med en ske i munden der fik 162 likes. Tegninger og søde hunde. Got it.
 • Købte en selfiepind. Som ikke virkede. Muligvis en god ting, når man tænker på ovenstående.
 • Min hofte stod af igen. Og nu gør ondt hele tiden. IGEN. 6 kilometers gårtur i sand var åbenbart et for optimistisk projekt.
 • Der var et forlag der sagde, at de måske gerne ville udgive en bog med mine ting. Og jeg næsten døde af over-excitement og derefter syntes at de 500 ideer jeg havde til en ny bog var rædselsfulde. Hele bundet.
 • Jeg prøvede at finde ud af hvordan man laver podcasts. Er det overhovedet noget I gider høre på? Kom gerne med forslag til hvad de evt. skulle handle om (har altid haft en meget hemmelig drøm om at blive radiovært, og jeg tænker at det her måske er det tætteste man kan komme på den slags)
 • …til gengæld har jeg stadig ikke fundet fidusen i Snapchat. Så undskyld til alle jer der tilføjede mig, en eller anden dag finder jeg ud af det, jeg lover det!
 • Den mindste lille hund agerede sygeplejerske og ikke forlod Hr. Mand og hans tømmermænd hele lørdagen. Hun gik kun meget modvilligt med ud på en enkelt tur, og selv det krævede stor overtalelse. Lige når jeg troede, at jeg ikke kunne blive mere forelsket i hende …

3 thoughts on “Ugen der gik #10

 1. Ja ja ja til podcast, Jeg elsker at kunne lytte til ting der ikke kræver mine øjne opmærksomhed. Fortæl om hundene, livet i vandkanten, at være selvstændig og alle dine sundhedstips 😀 bloggen ægte live, på lyd 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *