Ugerne der gik #11

Der var nogen der havde meget travlt i sidste uge, og derfor slår jeg lige to uger med et smæk (høhø).

i løbet af de sidste par uger …

 • Er jeg blevet interviewet til et fint blad. Og haft det SÅ dårligt over, at den søde fotojournalist måtte tage ca. 58 billeder inden der var ét eneste hvor jeg ikke lukkede øjnene.
 • …til gengæld ligner jeg, at jeg enten kun lige har slået øjnene op eller havde røget andet end bare cigaretter, så det er great, men det er åbenbart så godt som det kan blive.
 • Er jeg gået totalt i podcast-mode og kan ikke fantasere om andet end selv at lave podcasts. Har i hørt Sneglcille og hende veninde Rachels podcast? Den er fandeme god. De taler godt nok meget om at det med børn, men selvom man ikke har børn kan man virkelig godt selv relatere til meget af det. Og Cana og Tre Gode Grunde har også lavet deres egen podcast som også er så fin. Ih, jeg vil også lave podcast!!
 • Begyndt at skrive alting ned i en kalender, fordi min hukommelse er som en si. Samme egenskab gør nu, at jeg ikke kan huske, hvor jeg har lagt kalenderen.
 • Til gengæld huskede jeg endelig at få lavet en aftale med en fysioterapeut som skal hjælpe med min dumme hofte. Jeg skal derop på torsdag. Så håber jeg bare, at jeg finder kalenderen inden torsdag, så jeg ved hvad tid det er.
 • Været på Fyn for at besøge en af Hr. Mands venner og hans familie. Det var simpelthen SÅ hyggeligt.
 • Fået kæmpe buket blomster, fancy chokolade og et kort hvor der stod at jeg var verdens bedste kæreste til Valentins dag fra Hr. Mand. og fandt ud af at alle de år jeg har gået og sagt, at jeg var heeeeelt ligeglad med sådan noget, ja, der løj jeg åbenbart lidt.

 • Gået på kur i 4 dage og derefter spist al muligt usundt en enkel dag, for selvfølgelig skulle jeg på kur igen dagen efter. Halvanden uge senere virker det som om der stadig er aaaaalt for mange fastelavnsboller der skal spises inden man sådan for alvor kan gå på kur igen.
 • Så småt gået i gang med en ny bog. Ja, sgu. Jeg havde egentlig svoret, at det skulle jeg aldrig igen. Men når der nu måske er et forlag der er interesseret i at udgive den, hvis de så ikke vil alligevel, så kunne der måske være andre der var. Så måske tør jeg godt sende den et andet sted hen hvis det skulle være. Måske. Og måske ender den bare i skuffen. Sammen med alt papiret fra det chokolade jeg har ædt mens jeg har lavet den.
 • Været til fødselsdag hos min lille nevø i Ringsted. Da jeg krammede ham farvel sagde jeg “Du er så sød, Tristan”, hvortil han svarede “Ja”.
 • Holdt mange møder. Det ene med en virkelig sej dame som jeg er ved at søsætte et projekt med som jeg glæder mig virkelig meget til. Og hun havde lavet chokoladekaffe da jeg var hjemme hos hende, så jeg tænker, at det måske er det bedste udgangspunkt man kan have for noget som helst.

fullsizerender-6

 • Blevet tilbudt at arbejde gratis hele 3 gange. Altså, ikke fordi jeg skulle gøre dem en tjeneste, næh, det er jo for at gøre mig selv en tjeneste. Tænk, hvis jeg ikke kommer til at svare på de mails og de bare ryger ud i papirkurven. Det ville være ærgerligt.
 • Sendt en mail til Journalistforbundet med et billede, så jeg kunne få et pressekort og var 3 splitsekunder fra at komme til at sende et billede fra Snapchat hvor jeg har sat fuldskæg på mig selv.
 • Ikke været ude at svømme i en hel uge fordi jeg tænkte, at svømmehallen nok var proppet når det nu var vinterferie. Altså, jeg kørte selvfølgelig ikke op og kiggede, men gik ligesom bare ud fra det. Er der ikke også noget med at der er nogle der først har vinterferie i denne uge?

5 thoughts on “Ugerne der gik #11

 1. Podcast er altså en mega hyggelig idé – har kun hørt Misinformeret, fordi jeg kender personerne bag – nårh ja, og en snert Mads og Monopolet i radioen for noget nær titusinde år siden. Må altså lige få det tjekket ud, det de damer har gang i også – det er allerede på min to-do liste (:

  – A

 2. Hey for en dejlig nyhed om evt. endnu en bog 😄😀 Vil glæde mig til den – hvis den når ud af skuffen 😜😜
  Der er vinterferie i Nordjylland i denne uge og de kunne vel i teorien godt holde ferie på Lolland allesammen, så du kan garanteret ikke komme gennem omklædningsrummet grundet trængsel 😜😜 så du må hellere blive hjemme og skrive noget mere på bogen 😂😂

  1. Jaaah! Så kan jeg jo altid sige at jeg ved at der i hvert fald mindst er én der vil læse den 💕💕💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *