Tegninger

Live fra Lollands kæmpestore og helt korrekte guide til at blive en mega sej blogger og social media-menneske …

Af en eller anden grund, så er der tit nogen der spørger mig hvordan man får en blog med mange besøgende og bare generelt bliver mega populær. Så derfor har jeg prøvet at kigge lidt hos nogle af de blogger-damer der er seje og er populære og har vildt mange læsere, og så har jeg prøvet at lave en lille guide til jer.

For det første, så er det meget, meget vigtigt, at man tager billeder af det tøj man har på, næsten hver dag skal man gøre sådan. Det hedder Outfit Of The Day-billeder. Eller hvis man bruger et hashtag, så kan man bare skrive #OOTD – det er nemlig en forkortelse af Outfit Of The Day. Engang var det som om at alle skulle se sure ud på de dersens billeder med deres tøj på, men så pludselig var det som om det begyndte at være okay at man så smilede. Jeg tror nok, at det er meningen, at man skal kigge lidt nedad, og helst se ud som om man ikke lige er klar over at der bliver taget et billede af en. Man skal også helst have en taske i hånden. Jeg vil prøve at demonstrere det her, jeg har dog ikke en taske, men en pose fra Netto, det går jeg nemlig mere rundt med. I vil også lægge mærke til, at jeg her er tyndere end jeg er normalt, det er fordi at de fleste bloggere er tyndere end mig …

blog1

Det er også meget populært at være mere naturlig, og vise, at man godt tør stå ved at man er naturlig. Det er der mange der gør ved at tage billeder af dem selv lige når de er vågnet, og ikke har makeup på. Det prøvede jeg, men det var ligesom om det ikke var helt ligeså pænt som de andre var lige da de var vågnet og ikke havde makeup på. Bemærk, at jeg også her har skrevet de hashtags man kan bruge til sådan en slags billede.

blog3

Når man f.eks. er blogger, så er der nogle ting man SKAL eje, ellers er man ikke en rigtig blogger. Den ene ting er det her tæppe:

blog4

Og den anden ting er sådan en plante med huller i bladene:

blog5

Jeg har faktisk sådan en plante, og jeg har også taget billederne af den, men jeg må gøre noget forkert, for det var som om jeg slet ikke fik flere læsere, også selvom jeg havde planten. Gulvtæppet har jeg slet ikke, selvom jeg faktisk tror at det er mere vigtigt end planten, men jeg synes det var lidt dyrt. Men jeg fandt noget hvidt sengetøj med samme mønster på tilbud i Kvickly, så jeg prøver tit at huske at man skal kunne se sengetøjet på mine billeder, for så kan det være at folk ser det og tror, at jeg også er sådan en rigtig blogger.

Jeg har også lagt mærke til, at når man har en blog, så taler man til den og giver den sjove navne. Det mest populære lader til at være ‘Bloggis’ – jeg er ikke sikker, men jeg tror at det er fordi det lyder svensk, og når man er blogger så elsker man næsten alt der er svensk.

blog2

Jeg ved ikke om man også kan give den andre navne, eller om det skal være noget med ‘blog’ – jeg har ikke prøvet det selv, men hvis du/I har erfaringer med at kalde den noget andet, så sig endelig til.

En af de sidste ting man skal huske når man er en populær blogger er, at man skal vise ting frem man lige har købt. Det hedder noget med ‘new in’ eller bare #newin hvis man vil forkorte og bruge hashtags. De fleste viser tøj og møbler og bøger og sko frem, men sådan noget køber jeg ikke så meget af. Faktisk, så køber jeg de fleste af mine ting i SPOT-afdelingerne i Netto, og det er som om det ikke virker helt ligeså godt som det de andre bloggere gør.

blog6

 

Hvis der er ting jeg har overset som er nogle gode tips til at blive en mega sej blogger og sådan, så sig lige til.

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *