Ugen der gik #12

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

Skulle jo egentlig have været postet for flere dage siden. Oh well.

I ugen der gik …

 • Har jeg bestemt, at alle vores hunde hedder Tchissy. Åbenbart. Det er i hvert fald det ord der kommer oftest ud af munden på mig når jeg forsøger at kalde på Kiki, Ziggy, Molly og Chili samtidig. Specielt hvis jeg ikke er færdig med dagens første kop kaffe endnu.
 • Brugt 12 timer på et lave en kæmpe håndtegning, lagt den på mit skrivebord foran en pose hundekiks. Kom hjem og fandt tegning fyldt med kradsemærker fra hunde der desperat har forsøgt at nå posen med hundekiks. Den bad jeg selv om.
 • Ikke kørt i en bil der gik i stå, gik i stykker eller hvor et dæk pludselig faldt af. For første gang i lang tid.
 • Købt to fancy lagner til 600 kr. på übertilbud og fik begge for bare 96 kr. Jeg bliver nærmest helt høj af alle de procenter jeg sparede.
 • …så meget at jeg straks gik ind i Netto og købte en vase, men den var også sat ned til 15 kr. så det var en pretty sweet dag
 • Gået glip af Copenhagen Comics. Selvom jeg endda var inviteret med. Men det var svært at rive 2-3 hele dage ud af kalenderen når man drukner lidt i arbejde. Til gengæld, så er jeg med 580% sikkerhed på Art-Bubble i Århus den 22. april og det glæder jeg mig sindsygt meget til. Det gør virkelig meget for mit ego, at blive inviteret med til sådan noget. Så meget, at der rent faktisk er dage hvor det lykkedes at overbevise mig selv om at jeg rent faktisk kan finde ud af det her jeg render og laver.
 • Forsøgt at holde mig vågen til at se Oscars. Showet startede kl. 02.30 og jeg faldt i søvn ca. 02.19.
 • Til gengæld vågnede jeg så igen kl. 05, så lidt at af showet og fik ikke lavet en pind resten af dagen fordi jeg var så groggy at intet gav mening. Jeg kastede håndklædet i ringen da jeg tog støvsugeren med ud i bryggerset for at tømme vores opvaskemaskine.
 • Været til fysioterapeut for første gang i mit liv. Som hev og sled i dumme hofte og gave mig 1000 øvelser jeg skulle lave hver anden dag. I morgen skal jeg afsted igen, og jeg har på fornemmelsen at jeg nok skal aflægge en form for rapport om hvordan det er gået med dem. Kan man godt sige ‘Fint!’ hvis man nu kun har lavet dem én gang? (til mit forsvar vil jeg lige sige, at jeg ikke har en decideret modvilje mod at lave dem. Det gør bare herreondt når man i forvejen har trasket vildt mange kilometer på strande med hunde, svømmet og ligget på den forkerte side og kørt chokolade ind en hel dag).
 • Fundet ud af hvordan jeg kan få det der ‘filme mens jeg tegner’-ting til at fungere. Så nu får I sikkert snart en masse Youtube-spam. Stakkels jer. Bare fordi jeg endelig fik lært at ordne den slags.
 • Været til dyrlæge med den lille hund. Hun skulle bedøves fordi hun skulle have klippet negle, og hun vrider sig og går helt i panik når man prøver uden. De havde hende i 7 timer, klippede negle, ordnede ting der ikke er så lækkert at skrive her og fjernede samtidig en knude på hendes ben. Da jeg hentede hende om eftermiddagen forventede jeg at få en regning der gjorde at vi skulle sælge båd, gård og biler. Det fik jeg ikke. Lige omkring 800 kom jeg af med. De er gode på det der dyrehospital i Nykøbing, er de (vi er altid vildt nervøse for at aflevere hundene hos dyrlæge, for 2 gange i træk var det operationer til +20.000 det gik ud på).
 • Fået lidt mere styr på hjemmekontoret. Må lave en film om det!
 • Fået denne besked fra min lillebror der var på vej til eksamen …
  fullsizerender-8…og var lidt glad for at det ikke havde den omvendt effekt, at hans storesøster hang der på døren på vej ind til eksamenslokalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *