Vind ting og sager!

175881-46fd5cb2504a45d798a19e7a08928e69

Nu hvor jeg endelig er blevet helt vildt fiks til det der med at optage alt muligt, så tænkte jeg meget over hvad jeg dog kunne bruge det til. På tirsdag tegner jeg én håndtegning og 2 digitale tegninger, jeg er virkelig glad for al den positive respons der har været på det indlæg.

Men. Jeg tænkte, at jeg også kunne lave en lille konkurrence. Og det bliver en hurtig lille en der udløber søndag aften kl. 18, hvor jeg trækker to vindere (hvis der er nogle der svarer rigtigt!) som hver får et gavekort på 100 kr. til min shop.

Det I skal svare på er: Når jeg sidder her og tegner min lille lyserøde dame, hvordan gør jeg så?

A: Først hoved, så krop, så hår og så detaljer som øjne, næse, mund, osv.
B: Først krop, så hoved, så hår og så detaljer som øjne, næse, mund, osv.
C: Først hår, så hoved, så krop og så detaljer som øjne, næse, mund, osv.

På søndag smider jeg svaret op (i form af en video! Det bliver SÅ spændende, ikke???) og trækker to vindere, der så kan boltre sig i et livslagt forbrug af postkort med lyserøde damer (de er så billige, at det nærmest svarer til et livslangt forbrug). Smid dit svar herunder eller inde på indlægget på Facebook inden søndag kl. 18.

35 thoughts on “Vind ting og sager!

  1. Hmmm – tror du starter med hovedet. Det ville jeg gøre, men jeg er bare slet heller ikke kreativ 😂 Men satser stadig på variant A.

  2. Lækkert med et gavekort til din shop:-)
    Hvis jeg skulle tegne ville jeg gå efter din metode A 🙂
    Rigtig god weekend.

  3. Jeg kan se B for mig … det er sådan det må være..
    Jeg kan også se postkort med lyserøde damer strømme min vej 🙂

  4. Jeg holdt i lang tid på C, fordi det kunne være fedt, men ud fra hvordan tegningerne hænger sammen må jeg holde på A… Glæder mig til at se svar-videoen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *