Mænd er utaknemmelige #1

På det seneste har jeg opdaget en alarmerende tendens, nemlig at rigtigt mange mænd er helt vildt utaknemmelige over alt det damer gør for dem. Derfor har jeg lavet en lang liste med punkter over mænds utaknemmelighed over alt det gode damer gør for dem!

Nummer 1:

Mænd sætter f.eks næsten aldrig pris på, at man fortæller dem at de tager fejl – selv når de åbenlyst tager fejl!liste-1

liste-2

…men det kan tit virke som om mænd er helt ligeglade med at de tager fejl. Det synes jeg er enormt utaknemmeligt!

Nummer 2:

Vi lærer ikke kun mænd om god smag. Men også om hvad der er virkeligt og hvad der er uvirkeligt!

liste-4

…men det virker mænd ærligt talt heller ikke særligt taknemmelige over.

Nummer 3:

liste-3

Nummer 4:

Vi tænker tit på jer i løbet af dagen!

liste-6
…men heller ikke det lader de til at sætte pris på!

Hvad siger I? Kender I til ikke at blive sat pris på på samme måde som nogle af de ovenstående scenarier? Hvad er jeres mænd utaknemmelige over? Jeg har mange flere punkter på min liste, så der kommer helt sikkert flere indlæg af denne type – bidrag gerne til listen i kommentarfeltet eller på Facebook, og del den med jeres mand hvis I kan se, at han også er et utaknemmeligt mand-menneske, så de kan se, at det ikke kun er noget deres kone/kæreste synes!

7 thoughts on “Mænd er utaknemmelige #1

  1. Min mand eeeeelsker at støvsuge, så jeg lader med vilje være med at børste mine sko alt for meget af på dørmåtten, inden jeg hopper rundt i entréen, KUN for at han har noget at sige op. Det får jeg heller aldrig ros for! Men jeg elsker ham jo, så jeg bliver selvfølgelig ved alligevel. Sådan er vi kvinder jo, betænksomme selvom ingen værdsætter det 😀

    1. Til skarlotteløg, min har det på samme måde, så når jeg søndag eftermiddag laver de køkken projekter jeg elsker, sørger jag altid for at der kommer mel eller andet over det hele.

  2. Hver gang jeg server retter med kål, bliver der brokket, og det er ellers så sundt, Jeg prøver jo bare at passe godt på ham.

    1. Det er måske den sjoveste kommentar jeg har fået i al den tid min blog har eksisteret – 1000 tak for at få mig til at grine her på en ellers grå onsdag 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *