Her er stille

i går sagde vi farvel til Ziggy efter han var blevet røntgenfotograferet. Hans ryg så meget værre ud end vi havde frygtet og problemerne var flere end vi havde troet og løsningerne fandtes bare ikke. Måske kunne man lave noget af det, men så ville han stadig have problemer med resten og vi kunne ikke holde ham smertefri, ikke engang den heftige morfin og stesolid havde hjulpet.

Han var stadig bedøvet efter røntgen da vi sammen med dyrlægen blev enige om, at der nok ikke var nogen vej udenom det tunge valg. Vi fik god til at sige farvel til ham, både inden og efter han fik den sidste sprøjte. Vi tog hans halsbånd med hjem, vi ville ikke begrave ham herhjemme hvis nu de andre 4 kunne lugte noget og gravede efter det. Måske gør vi noget en dag med hans halsbånd, det ved vi ikke endnu.

Vi havde godt en dårlig fornemmelse af at fredagen ville blive svær, så i torsdags holdte jeg fri og puttede med alle hundene i sofaen hele dagen, for jeg tænkte, at hvis det blev hans sidste dag på jorden, så skulle den være så god som den nu kunne blive med alle de smerter han havde. Så de fik spegepølse og leverpostej og blev nusset i alle ender og kanter.

Jeg føler, at jeg har sagt farvel til en af mine bedste venner, og vores lille familie er blevet et medlem mindre. Her er stadig meget stille i dag, selvom der stadig er 4 hunde i huset.

Tak for det hele, smukke dreng. Vi savner dig ❤️

image

21 thoughts on “Her er stille

 1. Åh lille hund <3 Det gør så ondt i hjertet at skulle sige farvel til sådan en ven, også selv om man ved, det er det bedste.
  Gode tanker fra de to pelse … og Dikte

 2. Det gør mig ondt med Ziggy.
  Det er altid svært at sige farvel til sin bedste ven.
  I gjorde det på en god måde.
  Jeg har en skydegal nabo, som sidste år fik skudt hagl efter min hund, noget ramte i den ene lunge, det gav vand på lungerne og han søde ca. 3 mdr. senere af sine mén.
  Spørg mig om min mening til den nabo!!!!!!!!!!!!
  Jeg begravede Odin i haven ved flagstangen, langt ned og så med træplade ovenpå og så jord.
  Det holder lugten nede, så de andre dyr ikke lige lugter ham, eller ræven – og så en graver ham op igen.
  Jeg gemte også Odins halsbånd og alle hans legeting, kurv osv.
  Jeg håber I kan lave en lille mindeplads for Ziggy, så I kan vende sorgen den vej.
  Det tager tid at komme sig over synes jeg.
  Tænker på jer og de andre hunde i familien, som sikkert også savner!

  1. Ej, hvor er det dog frygteligt. Hvem pokker skyder på en uskyldig hund 😡
   Og mange tak. Vi prøver nok at finde et lille sted til ham ude i vores store baghave hvor han elskede at løbe rundt, må finde en af hans bolde og lægge ned sammen med hans halsbånd ❤️

  1. Ja, det er godt nok en hård en. Helt egoistisk set havde vi også mest lyst til bare at slæbe ham ud i bilen igen, men det kunne vi ikke være bekendt. Men kan godt mærke at det hjælper lidt på det, at der stadig er 4 andre hunde herhjemme. Tør slet ikke tænke på hvor stille her ellers havde været 😔

 3. hvor trist og sørgeligt… hårdeste beslutning… var der i aug 16.. og den smerte – samt også nogle andre praktiske ting – er hovedårsagen til jeg IKKE skal have hund igen.. selv om jeg ELSKER hunde!!
  Føler med jer alle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *