Ugen der gik #14

Sidste uge var sådan en uge man bare gerne vil glemme. Med møgsyg hundedreng vi endte med at måtte sige helt farvel til, og fordi hele ugen gik med bekymringer, spekulationer og alt for lidt søvn.
Vi er sådan ovenpå-ish, det gør selvfølgelig meget for humøret at her stadig er 4 hundevenner der fiser rundt.
Der var en masse arbejde der blev skubbet til side i sidste uge, men jeg fik dog lavet lavet nogle tegninger i tirsdags. Pointen i det hele var egentlig at processen skulle filmes, men fordi jeg hele tiden rendte og holdt øje med Ziggy kunne jeg ikke helt overskue at filme det, men jeg synes alligevel jeg ville vise jer det færdige resultat. Jeg lavede to digitale tegninger og en håndtegning, den sidste nåede jeg ikke at få taget et ordenligt billede af inden jeg sendte den afsted, men ville lige vise jer resultatet af de andre.

Hvis du selv har lyst til at være med, så send en mail til tegnmig@livefralolland.dk – næste omgang bliver den 11.april!

hunde

jenny2

Selvom her er tomt og jeg stadig er mega tung om hjertet, så er det godt at få arbejdet igen, så forhåbentlig kommer her snart nogle lidt sjovere tegninger her på matriklen. Tak for alle de søde kommentarer, beskeder, mails, osv. i har sendt i min retning efter i fredags. De varmer rigtigt meget <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *