Ugen der gik #15

36

I den forgangne uge har jeg …

  • Været en tur til frisøren, bedt om at få mit hår klippet skulderlangt om kommet hjem med noget der var væsenlig kortere. Jeg ved ikke om det er fordi jeg bare går til frisører der ikke ved at ‘skulderlangt’ i min verden betyder at håret skal gå til skuldrene, eller om jeg bare måske har en tendens til at trække skuldrene op under ørerne.
  • Sovet hele weekenden væk. Der er et eller andet min krop ikke gider. Jeg ved ikke om der reelt er noget galt, eller om det bare er små 3 ugers bekymringer over syge hunde, økonomi og biler og alt for mange søvnløse nætter der gør den skør.
  • For ja. Biler. Vi har jo reelt set 3 biler. De synger alle 3 på sidste vers. Den vi bruger mest (som af en eller anden grund altid lader til at være den der synger mindst på sidste vers, på trods af at den har kørt over 550.000 km og er den Hr. Mand bruger til arbejde) døde for mig en dag på vej i Netto. Siden har Hr. Mand kørt i en der virkelig, virkelig synger på sidste vers på arbejde, hvilket har betydet at jeg har siddet klar ved telefonen herhjemme mellem 05-07 og igen mellem 15-17 i tilfælde af at den dør på vej på arbejde eller på vej hjem og jeg skal ud og hente ham et sted. I den sidste bil. Som er vores varevogn. Som jeg jo har sindssygt dårlige erfaringer med at køre på motorvej i. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det er nok noget nær det sidste jeg har lyst til.
    I dag kom den lille bil på værksted. Og vi krydser alt for at de kan genoplive den, og at det på mirakuløs vis ikke koster mere end 100 kr.
  • Når jeg læser ovenstående punkt slår det mig, at det måske godt kan være bekymringer om biler der er grund til den irriterende træthed.
  • Fået blomster! Ha! På en helt almindelig lørdag, lige midt i morgenmaden! Det er fandme sejt!
  • Ikke været vildt aktiv (mest fordi jeg sov) på Instagram, MEN jeg har husket (sådan midt i ugen-ish) at sætte min telefon til at gemme mine historier, så jeg lige altid kan samle dem til en lille video hver uge. Det er da hyggeligt!

https://youtu.be/9s-atqBeMlA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *