Er meget berømt!

Jeg er begyndt at være opmærksom på, at der er en masse andre bilister der dytter når de kører bag mig rundt omkring på vejene.
I begyndelsen troede jeg, at det måske var fordi de syntes jeg kørte for langsomt, men altså, der var flere landeveje hvor jeg mindst kørte næsten 45 km/timen, så jeg syntes ikke rigtigt det kunne ikke rigtigt være derfor.

Men så en dag kom jeg til at tænke på, at jeg jo var I Lolland-Falster Folketidende for ca. halvandet år siden. Det måtte være derfor de dyttede! De kunne simpelthen kende mig fra avisen! Og hvor jeg før blev lidt irriteret over dytteriet, så blev jeg nu nærmest glad over det! Ja, ind imellem dyttede jeg endda tilbage! Tænk, at de kunne huske det!

Så begyndte jeg også at lægge mærke til, at mens de dyttede, så havde de tit den ene arm ud af vinduet med knyttet hånd i luften, som om de prøvede at signalere ‘Godt gået!!’ – så det er jeg også begyndt at gøre, for ligesom at anerkende, at jeg har set dem, og at jeg er glad for deres lille hyldest!

dyt
…det er faktisk meget rart, at man sådan kan køre rundt i bilen,  og måske bare lige være på vej i Netto eller noget, og så alligevel blive husket på, at man er meget berømt.

2 thoughts on “Er meget berømt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *