Ugen der gik #16

40-3

Det er mandag. Det er VIRKELIG mandag. Mit tegnebræt døde i går. Jeg kan ikke få mit andet tegnebræt til at virke. Og jeg ANER ikke hvordan jeg skal få flere uger til at gå uden et tegnebræt. Jeg har heldigvis nået alle mine deadlines og er endda forud med opgaver, men hvad pokker skal jeg blogge om når jeg ikke kan tegne? Kom ENDELIG med alverdens forslag i kommentarfeltet, for jeg mangler i den grad inspiration til et eller anden tegne-relateret kommer op og køre igen.  Her er hvad jeg har skrevet ned på måske-listen indtil videre.

 • Hr. Mand tror, at den lille hund er besat af en dæmon (personligt tror jeg stadig mere på, at hun er besat af an gammel morfar).
 • Top 5 historier om folk og dårlige undskyldninger når jeg sender sager om krænkelse af ophavsret videre til retten. Her er både en der har haft en advokat med ‘inde under sagen’ og en der eksploderer i følelses-udbrud i hver kommunikation mellem mig, ham og retten (jeg forestiller mig, at der sidder nogle mennesker inde hos retten der er ret ligeglad med hele tiden at høre om hans ‘passion for ligestilling’ -i hvert fald lige i denne sammenhæng). I får ingen navne, men det er stadig ret underholdende læsning. Hvis I vil se lignende underholdning, så læs denne her ovre hos Klidmoster (Jeg kan bare ikke læse den igen uden at ryge i farezonen for at finde den nærmeste bøfsandwich med masser af sovs).
 • En ny føljeton om fejl og mangler hos mænd og hvordan man retter op på dem igen.
 • Hvad jeg egentlig tjener på bloggen.
 • …den skulle så gerne følges op af forslag til hvordan jeg tjener mere.
 • Et indlæg bestående af Snapchat-billeder (I ved, dem hvor man får virkelig pæn hud og et dyre-ansigt).

Ellers får I bare hver mandag en opfølgning på hvordan den sidste uges tid er gået. I den forgangne uge har jeg:

 • Haft tid til at lave håndtegninger igen. Som jeg snart sætter til salg (jævnfør punkt 4 og 5 ovenover)
 • Været til fysioterapeut. Som sagde noget med at jeg var hypermobil. Noget med at jeg kunne ligge i nogle virkelig underlige stillinger. Klip til mig der bruger aftenen på at vise dem til Hr. Mand fordi jeg næsten blev helt stolt over det. Det kan godt være at jeg er tyk, men jeg kan åbenbart ligge på maven, med benet ud til siden og nærmest trække knæet helt op til skulderen.
 • Opdateret min iPhone og kan nu næsten ikke finde rundt i den.
 • Indset (for gang nummer 157) at de sten man synes er så pæne når man går på stranden, ikke er ligeså pæne når man kommer hjem. Jeg har en bunke på ca. 40 kg. der kan bevise det.
 • Indset (for gang nummer 157) at jeg ikke finder guld mellem stenene på stranden. Helt ærligt, hvorfor gør man ikke det? Det kunne sgu da være meget fedt, altså.
 • Lavet denne her lille video, som jeg selv synes var meeeeheeega sjov  – måske skulle man have været der.
 • Været en tur i Tyskland (I kan godt høre, at vi lever på den vilde side, ikke). Og købte tydeligvis ikke nok Kinder, for jeg har ikke mere tilbage. Vi var i Tyskland lørdag aften. Og jeg siger ikke hvor meget jeg købte.
 • Haft Masterchef kørende så meget i baggrunden, at vi nu bare går og siger ‘Ja, chef!’ til hinanden hele tiden herhjemme.

 

2 thoughts on “Ugen der gik #16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *