Er jeg den eneste?

senil4

 • Der tilsyneladende har en virkelig doven venstre hånd, siden jeg ofte tager mig selv i at holde min telefon med højre hånd og så bruge min næsetip til at trykke på touchdisplayet på min telefon? Ok herhjemme, høster mange blikke når man kommer til at gå og gøre det i Netto.
 • Og undrer mig over, om det overhovedet var nødvendigt at nævne, at min telefon har et touchdisplay? Har de ikke alle sammen det nu?
 • Der engang har begået den fejl at vise sin kæreste ens yndlings online tøjbutik og spurgt ham, hvilke ting han syntes at man skulle købe? Hr. Mand synes tilsyneladende, at det passer med til mig med nederdele med virkelig høje slidser (eller ‘splitter’, som han kaldte det) og utroligt nedringede bluser. Jeg købte to rullekravebluser og en virkelig tyk kjole der lignede en lang skovmandsskjorte (det er altså virkelig upraktisk med sådan nogle splitter og nærmest bare bryster når man bor på en stor, kold gård).
 • Der HADER når ens leggings lige er liiidt for korte og derfor kravler lidt op over hvor ens strømper slutter der oppe over anklen? Det driver mig helt til vanvid. Specielt hvis man har ankelstøvler på, hvor der lige stikker en snip af en eller anden grim orange strømpe op, så et lille stykke med kridhvidt ben og så leggings.
 • Der har et bestemt sted til alle de ting der er virkelig vigtige. Altså, sådan et sted hvor man lægger ting (nøgler, dankort, osv.) som man absolut ikke må glemme hvor er? Og så glemmer hvor det sted er? Jeg mangler pt. både mine nøgler, et USB-stik (med mit regnskab på), en recept til den lille hunds øjendråber og en stak papir fra min fysioterapeut med alle de øvelser jeg skal lave hveranden dag, og som jeg ved gud ikke kan huske 75% af.
 • Der ikke kan forstå, hvorfor det ikke bare er ok at have forskellige former for humor? Jeg bliver lidt træt af at læse når folk skriver ‘Du har heller ingen humor!’ hvis nogen ikke synes det er sjovt, det de har skrevet? Det gælder selvfølgelig ikke, hvis man ikke synes mine tegninger er sjove. Så har man ingen humor.
 • Der synes, at nybarberede ben i nyvasket sengetøj må være sådan det føles at være i himlen?
 • Der har prøvet at være udenfor i flere timer i en af de her dejlige forårsdage der har været, og så siddet om aftenen og troet at man har fået feber fordi man er helt varm i ansigtet, men så i virkeligheden bare er varm fordi man har fået sol?
 • Der har virkelig svært ved at huske sit eget telefonnummer?
 • Der tager til frisøren for at blive klippet, men i fantastien altid kommer hjem med længere hår end man tog hjemmefra med?

One thought on “Er jeg den eneste?

 1. Den med forskellig form for humor, folk der mener andet har ingen humor.
  Jeg er ret kort, så jeg har stadig til gode, at opleve bukser der stumper.
  Mit hår er altid 2 cm for kort efter et frisørbesøg.
  Men, ved du hvad, unikke personer er meget mere spændende, end dem der ligner alle andre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *