Er jeg den eneste #2

(Mens mit tegnebræt er til reparation kommer der lige lidt flere skrevne indlæg end normalt. Men jeg kan altså ikke undvære at blogge i så lang tid, så bær over med det!)

fullsizerender-17

  • Der har prøvet at købe en hulens masse små smoothies som jeg synes så SÅ smarte ud, nærmest i sådan nogle små slags poser, bare for at kigge på dem derhjemme og opdage at man har købt en hulens masse babymad? Og i øvrigt ikke har nogen baby?
  • Der synes at dette her 1. april-indlæg fra Cana var noget af det sjoveste? Jeg GRÆD seriøst af grin da jeg læste sætningen ‘Jeg kan egentlig godt lide det lidt kunstige look, hvor brysterne syner meget store, men det er selvfølgelig en smagssag og alt kan selvfølgelig gå an – no judgement!’
  • Der (burde) bruge briller (hele tiden) og som gør huset helt hovedrent uden briller på, for så at tage dem på og konstatere at man bliver nødt til at starte helt forfra?
  • Der kommer til at forveksle træthed med sygdom? (lagde mig på sofaen på den der meget dramatiske måde i eftermiddags og sagde til Hr. Mand at NU havde det der influenza ramt mig, der var ingen vej tilbage og det her nok blev en værre omgang. Og vågnede to timer senere og var så pinligt frisk at jeg næsten fik det dårligt over at have været så dramatisk tidligere og derfor prøvede at lave min stemme en lille smule hæs)
  • Der er så meget regelrytter, at når jeg kører 80 på landevejen, så sender jeg dræberblikke afsted mod de biler der overhaler mig. Regler, folkens!!! Jeg kan ikke have når vi ikke overholder dem!!!
  • Der indimellem (som i tit) har lagt nogle billeder på Instagram der ikke er så pæne, bare fordi man lige oplevede et eller andet sjovt eller spændende, men har sygt meget lyst til at slette dem igen, så ens profil ser pæn ud igen?
  • Der (lidt i samme ombæring) siger, at man ikke kan dele hjemmekontor med sin kæreste fordi han sikkert ville få spat af alle ens lyserøde ting, men i virkeligheden er det de der mange ledninger han har liggende som gør meget nas i øjet der er den rigtige grund. På den anden side, så får hans sikkert lige så ondt i øjnene  af mine lyserøde ting, så måske er det delvist sandt alligevel.

3 thoughts on “Er jeg den eneste #2

  1. Kan godt følge dig i at være så meget regelrytter man sender dræberblik.. !! og hvad med alle de fodgængere som går over for rød-mand???? :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *