Er jeg den eneste? #3

 • Der har kunnet konkludere, at de mange ekstra skridt min sundheds-app viste, var skridt jeg havde taget i et (heldigvis ikke forgæves da!) forsøg på at finde hylden med pålægschokolade i Brugsen?
 • Der overvejer at starte en butik der sælger Instagram-tilbehør? Jeg tænker marmorplade, lyserøde backdrops, dimser, lyssætning, Ellos-tæpper og andet lækkert rya? Altså, jeg mener det faktisk så seriøst at jeg har googlet rundt for at se om den slags allerede eksisterede, og jeg kunne ikke finde noget.
 • Der har prøvet at købe de der hundekiks der både ligner og lugter ligesom de der Mumi-kiks? Det er ikke de samme.
 • Der altid har forestillet mig, at hvis man ejede en båd, så fulgte der en tjener med? Eller i det mindste bare nogen der agerer båd-hjælpere (er det et ord? nej?). Det gør der ikke, konstaterede jeg tidligt en tåget søndag morgen i Kramnitze havn, hvor Hr. Mand stod og hoppede og hoppede ovenpå bådens trailer for at få båden til at glide ned i vandet, og jeg stod og småfrøs (fordi jeg hjemmefra konstaterede at jeg hellere ville have noget fint – man er vel bådejer –  end varmt tøj på) og holdt i et blåt reb i tilfælde af at båden ikke ville stikke til søs som en horny hund i løbetid in case Hr. Mand rent faktisk fik båden ned fra traileren.
 • Der har prøvet at falde noget så eftertrykkeligt ned af en trappe for 7-8 måneder siden og stadig har en kæmpe bule på sin i forvejen store balle? Det er mere fordi jeg føler mig lidt alene med mine nu 3 baller og overvejede at starte en form for forening.
 • Der har prøvet at farve øjenbryn, halvt på vej ud af døren til fysioterapeuten, og nærmest bare fået tværet farven ud i stedet for at vaske den helt af, så det lignede lidt at nogle havde forsøgt at viske brun farve ud over hele øjenbrynsområdet. Og først opdaget det da de kom hjem igen? Igen, jeg føler mig også lidt alene med den, så en forening er heller ikke udelukket i det her tilfælde.
 • Der har skiftet nummer for et par år siden og nu konstant modtager sms’er med indkaldelser til jobcentret og bliver kaldt ‘Jonas’ på daglig basis? hvor er du Jonas, du har et vigtigt møde i morgen!
 • Der har en kæreste der satte et tørrestativ med tøj til tørre i bryggerset (husets koldeste rum? hvorfor?) for en uges tid siden. Nu står det i køkkenet. Måske for at gøre strygejernet på vinreol, dolken i hylstret på radiatoren og alle de andre ting jeg ikke forstår vi har i vores køkken, selskab?
  fullsizerender-22

 

10 thoughts on “Er jeg den eneste? #3

 1. Jeg tog turen på røven ned af trappen i 2013, bulen på ballen er der endnu, så i skal måske være sammen for evigt…

 2. Jeg får ikke opkald så ofte mere, men har været der med tlf. De siger ellers de ikke genbruger numre… Hmm ja men nej ellers ville dette vel ikke ske?
  en ekstra balle så længe ville jeg måske lige bede doktoren se på…

  1. Altså, det kan s agtens have ændret sig, men i alle de ti år jeg arbejdede i telebranchen, der blev numre absolut genbrugt. Mener dog først det skete efter nummeret havde været opsagt et år eller noget i den stil. Men det kan jo sagtens have ændret sig siden dengang, d et er alligevel 8 år siden.

   1. Giver mest logik at genbrug, derfor jeg ikke forstår at mit selskab påstod de ikke genbrugte… men hvorfor samme person ringer flere gange til et nr der ikke er hvad de tror… det fatter jeg ikke.

 3. Væltede på cykel for to måneder siden og har stadig en vindrue-stor bule udenpå min ene knæskal. Så jeg har stereoknæ på det ene ben….
  Lægen sagde, jeg bare skulle se tiden an. Det er selvfølgelig også en måde at håndtere det på..

  1. Hahaha! Det fik jeg også af vide. Men jeg har på fornemmelsen at bulen er der for life. Men altså, d et er fordelen ved at have sådan en stor bagdel, så kan man alligevel ikke se om det bare er lidt ekstra appelsinhud eller en bule 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *