Ugen der gik

Pick a pindsvin, any pindsvin!

Hvis du følger med ovre på Instagram, så er du sikkert helt og aldeles klar over hvad jeg har brugt tiden på, nu mens mit tegnebræt er til reparation og jeg er midlertidigt ude af drift mht. at tegne historier om lyserøde damer. Jeg har nemlig tegnet pindsvin i laaaaange baner. Altså på papir.

På engelsk hedder et pindsvin jo ‘hedgehog’, så derfor syntes jeg det var sjovt med lidt ordspil på engelsk, hvor ‘hug’ blev erstattet af ‘hog’. Nå, men de små dyr fik rigtig god respons på Instagram og folk snakkede om postkort, og jeg tænkte at det da var en vildt god idé, jeg var jo også selv blevet helt glad for dem. Men af skade bliver man klog, og derfor kaster jeg ikke sådan lige en masse penge i produktion af postkort og plakater (jeg har ca. 498 plakater – eller det er løgn, de blev kylet ud sidste uge – med historien om at Hr. Mand er vildt uretfærdig til at bevise påstanden, haha), så jeg tænkte, at hvis jeg nu solgte de små originaler af de små pindsvin, så kunne det på den måde finansiere tryk af nogle pindsvin-postkort.
Og holy makrel, der blev solgt pindsvin. Vildt mange pindsvin. Så NU skal jeg (så snart mit tegnebræt er hjemme igen) have gjort dem digitale og sendt dem til tryk. Jeg begynder med en serie på 4 eller 5 – størrelsen er jeg ikke helt sikker på endnu.
Men selvom jeg fik en virkelig god indikator på Instagram på hvilke der var de bedste motiver, så skader det jo aldrig at få flere meninger. Så derfor vil jeg gerne høre jeres. Jeg har 9 motiver som jeg tænker er de bedst egnede, og hvis I ville være så rare at smide en kommentar om hvilke 4 i synes er de bedste, så ville jeg blive mehegaaaa glad.

Her er motiverne jeg overvejer:

img_4384
img_4387

img_4468

img_4474

img_4495

fullsizerender-24

img_4362

Hvad siger i? Hvis i nu skulle vælge 4 af de her motiver, hvilke er så jeres favoritter? Jeg føler lidt, at der skal være et fødselsdagskort imellem (mest fordi jeg altid virkelig gerne har villet lave sådan nogen), men er den bedre end de andre i forhold til hvis jeg kun kan vælge 4? ih, jeg er SÅ forvirret! Glæder mig virkelig til at få lidt mere input 😀

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *