Hvad hundeejere siger (…og hvad det egentlig betyder)

img_4193

1) Jeg forstår virkelig ikke hvorfor de tigger sådan ved bordet? Det må være fordi der er gæster, så skal de liiiiige se om der falder lidt ned! (…eller også er det fordi de er så vant til at bliver fodret med ting fra bordet under middagen, at de ser dem selv som en naturlig del af selskabet der indtager mad ved bordet).

2) Ej, det er jo ikke fordi jeg tror, at min hund er et barn! (…selvom vi både leger ‘her kommer flyveren’ med maden, roser dem med voldsomt skinger babystemme når de skider udenfor og praktiserer samsovning – sidstnævnte ikke altid frivilligt for hunden).

3) Normalt gør de faktisk aldrig! (…lige med undtagelse når nogen vover at trække vejret indenfor en radius af 3 kilometer af matriklen)

4) Gud, det er slet ikke normalt at hun fråder som om hun var besat og stirrer fremmede folk ind i øjnene til det bliver virkelig akavet mens hun snuser (og slikker!!!) en fremmed hund bagi (…jo det er, min hund kunne nemt spille skræmmende dæmonbesat barn i Excorsisten, hun er mega scary, selv jeg bliver bange for hende).

5) Min hund er virkelig glad for børn! (…i hvert fald så længe at de er så små at hun kan nuppe maden direkte ud af hånden på dem).

6) BARE ROLIG!!! DEN BIDER IKKE!!! (…OMG, OMG, OMG, jeg håber det er sandt!!!).

7) Min hund er ikke kræsen! (… den har det f.eks fint med halvrådne dyr, alle former for afføring, græs, 800 muslingeskaller og ALT man kan finde i en skraldepose).

8) Mine hunde er ikke i møblerne (…undtagen når ingen ser det).

9) Min hund kan mange tricks! (…i hvert fald kan den give pote. Hvis den gider og jeg har den rigtige slags kiks i hånden).

5 thoughts on “Hvad hundeejere siger (…og hvad det egentlig betyder)

  1. Min veninde havde en vandseng uden dæmpning. Hun havde også en schæferhund. Den vidste da godt at den ikke måtte være i møblerne. Men hver gang min veninde kom hjem lå hunden på gulvet og gjorde sit bedste for at fløjte uskyldigt, mens vandsengen gyngede og gyngede.

    1. Omg, hvor er det kært! Lige da jeg så ordet ‘vandseng’ troede jeg at historien ville ende med at din veninde kom hjem til en gang oversvømmelse 😂

  2. Skønt indlæg, ja vi siger fjollede ting nogle gange.
    Det gør folk der vil klappe vores hunde også…
    feks. “Det ok jeg har selv hund” siden hvornår giver det dig fri adgang til alle andres hunde? Spørg før du rør, tak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *