Ses vi på lørdag?

fullsizerender-26

På lørdag er der igen Danmarks hyggeligste tegneseriefestival, nemlig art-bubble. Og jeg har fået lov til at være gæst igen, det er simpelthen SÅ sejt. På lørdag er det i DOKK1 i Århus fra 10-16 og det er helt vildt gratis at komme ind. Og der kommer mange awesomme mennesker. SÅ mange awesomme mennesker. Både Sidsel og Kira kommer, og så har jeg også set at Stine også har en stand der, altså, hvis det ikke kan lokke enhver til, så ved jeg ikke. Der kommer også alle mulige seje hardcore tegneseriefolk, I kan faktisk se alle gæsterne (og standene – der er hele 75 i alt!) lige på art-bubbles hjemmeside lige her.

Jeg sidder hele dagen ved signeringsbord 2 i den store sal, og bordet deler jeg med søde, seje Ida Gantriis som jeg også delte bord med da der var art-bubble i Horsens i september. Der er ingen tvivl om, at jeg kender meget, meget lidt til denne her tegneverden jeg har bevæget mig ind i, men Idas navn kendte jeg. For jeg kunne tydeligt huske at have set hendes illustrationer i min mor og mormors ugeblade da jeg var barn. Jeg havde aldrig mødt hende før, og hun var en af dem der satte lidt skub i selvtilliden og sagde at jeg skulle holde op med at være en stor undskyldning for mig selv. Så jeg er sikker på at min dag nok skal blive hyggelig, og hvis der er nogle af jer der kigger forbi, så bliver den bare endnu hyggeligere. Billedet øverst oppe er fra da Ida og jeg sad ved samme bord sidst. Jeg var faktisk lidt starstruck lige til at starte med. Og apropos starstruck, så vil jeg også se om jeg kan nå forbi Stine og se om jeg kan få en lille doodle. Jeg har mødt hende én gang før og det var på toilettet til Copenhagen Comics for et par år siden og jeg gik helt baglæns i hovedet og fik slet ikke sagt hej. Så det håber jeg, at jeg gør denne gang.

Jeg har både postkort og originaler med til salg, men jeg tager ikke plakater med. Med mindre du kommer og meget gerne vil have en plakat eller to og gerne vil spare portoen. Så kan du nemlig sende mig en mail på hej@livefralolland.dk og fortælle mig hvilke plakater du kunne tænke dig, så sørge jeg for at pakke dem og tage dem med 🙂 Du kan se de forskellige plakater lige her i min butik  – du kan betale med Mobile Pay eller kontooverførelse inden jeg pakker i morgen (omkring kl. 15 🙂 )

Og til alle jer der ikke kommer – øv! Jeg håber vi ses en anden gang!

Og så er der i øvrigt nye pindsvins håndtegninger til salg i min story ovre på Instagram (jeg havde sådan set bestemt mig for hvilke der skulle laves til tryk, men så kom jeg til at tegne en masse nye, så nu er jeg så forvirret helt forfra. Men det skal nok blive godt. Lige pludselig! Men de er i hvert fald til salg indtil omkring kl. 15 i morgen. De der ikke er solgt kommer med til art-bubble.

Vi ses snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *