Der er sket noget sindssygt.

img_5035

Nu har jeg skrevet 8 forskellige indledninger til det her indlæg, og der er ingen af dem der dur. Måske fordi jeg ikke får formuleret mig ordenligt fordi mit hoved er fyldt til randen med 1000 ting, så nu siger jeg bare det jeg vil sige, og så må jeg lige forklare nærmere bagefter!
Men. Jeg ÅBNER EN BUTIK!!! Er det ikke vanvittigt??? Den ligger i Rødby, dejligt tæt på gården. Pludselig spillede det hele bare sammen, det fineste lille lokale der var ledigt (og billigt, haha), en masse nye varer der var blevet bestilt, som ligeså vel kunne stå i en butik som i kasser herhjemme, og så gik det ellers pludseligt stærkt. Så i morgen overtager jeg lokalerne og så skal vi ellers i gang med at male og fylde op, for allerede den 17. juni er det første åbningsdag. Jeg er SÅ spændt, SÅ stresset, SÅ søvnløs og SÅ glad!

I forbindelse med den nye butik, som iøvrigt endte med at komme til at hedde Den lille Tegnebutik, har jeg også lavet min webshop om, så alt hvad jeg laver ligger under samme navn. Det gør det nok lidt nemmere (mest for mig selv, haha). Du kan se den nye webshop med en masse nye ting lige her – og finde Den lille Tegnebutik på Facebook lige her, og Instagram lige her!

I forbindelse med alt det her ævl der har taget alt for kort tid at skrive i forhold til hvor meget der står, så vil jeg jeg gerne invitere alle de der har lyst og som måske er hernede på det flade den 17. juni til at komme og hilse på og få lidt at drikke og se butikken. Jeg ville bliver SÅ glad for at se jer! Hvis I kommer må I meget gerne melde jer til begivenheden her på Facebook (eller smid en kommentar, mail eller noget – bare helst ikke en sten igennem vinduet), så jeg ved sådan ish hvor mange der kommer.

Jeg er helt vildt glad!

25 thoughts on “Der er sket noget sindssygt.

 1. Dejligt der kommer liv i lokalerne i den stille gade. Så må jeg komme forbi og se dine fine tegninger.

 2. Hurra! Hvor stort! Tillykke med det, og verdens største high-give! Jeg håber engang at få anledning til at skulle i den retning 🙂

  1. Ja, selvom det er en lille-bitte butik, så føles det kæmpe stort ❤❤❤❤❤ og mange tak for de rare ord!

 3. Sådan, hvor er det bare sejt! Spændende! Jeg ville ønske, Lolland ikke lå helt ovre i det modsatte hjørne af Danmark, så var jeg kommet ned forbi. Sender dig masser af gode tanker i stedet – hepper på dig helt herovre fra Jylland 😁💪🏻❤️

  1. Du er så sød 😂🎈💪🏻 Jeg ville også tit ønske at Lolland lå lidt mere centralt 😂😂😂

 4. Tillykke til dig:-)
  Jeg kigger forbi når vi skal ned og feriere hos mine svigerforældre.
  Min svigermor, som er et virkelig sødt og dejligt menneske, har i øvrigt en butik i samme gade.Hende skal du nok komme til at støde på:-)

  1. Ej, hvor skægt! Hvilken butik er det? Og kig endelig forbi en dag, det kunne være så hyggeligt at hilse på!

 5. Stort tillykke, det er bare så godt gået:-)
  Jeg vil lige vende det herhjemme og se om vi kan komme den dag, vil jo så meget gerne hilse på og se din tegnebutik:-)

  1. Årh, det kunne være så hyggeligt! Også en anden dag, det kunne bare være hyggeligt at hilse på jer ❤

 6. Kæmpe tillykke, hvor er det bare fantastisk for dig. Og simpelthen så sejt at du springer ud i det. Jeg ønsker dig alt held og lykke i verden, og håber at det bliver den vildeste succes.

  Yay, hvor er du sej!

  Kh
  Sabrina

  1. Søde Sabrina! Mange tak!! Jeg håber bare på at det kommer til at køre nogenlunde rundt, haha 😂 Tak fordi du altid er så sød!

 7. Hjerteligt tillykke! Hvor er det bare godt gået. Jeg er udvandret fra København og min datter gjorde opmærksom på din hjemmeside også og jeg har grinet så jeg skulle tørre øjne. Glæder mig til at hilse på dig Live.
  De bedste hilsener
  Henrik

  1. Årh, hvor er du rar! Ja, vi er jo også ‘udvandrere’ og er så glade for at være her. Kig endelig ind og sig hej en dag, 1000 tak for din søde besked!

  1. Gør det! Jeg har allerede indført en regel om at der altid skal være hundekiks på lager 😂

   1. Hunden med det misundelsesværdige stofskifte siger tak.
    Seriøst var mit stofskifte bare halvt så effektivt så var jeg tvunget til at spise en flødekager om dagen.
    har forøvrigt en ide som måske ville intresseret dig nu du har butik, og som kunne give dig lidt pr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *