Der er sket noget sindssygt.

Snart bliver alt normalt

img_5168
Jeg har aldrig haft en drøm om at have en butik, jeg har altid tænkt at det må være et mega hårdt job. Så jeg ved ikke helt hvordan det gik til at jeg i morgen åbner min egen butik, men i hvert fald er drømmen kommet og vokset de sidste 2-3 uger hvor vi har gået og sat i stand og hamret og malet og boret i én uendelighed.

img_5205

img_5170 img_5172 img_5178

Den er blevet ligesom jeg ville have den. Specielt med et meget stramt budget på nogle få tusinde kroner til at sætte i stand for. Og samtidig er den jo også blevet min fremtidige primære arbejdsplads, hvor jeg kan sidde og tegne mens jeg kigger ud i lokalet på alle de ting folk allerede har taget supergodt imod. Så jeg har sommerfugle i maven, og glæder mig helt vildt, på trods af at jeg godt ved at der er nogle få punkter på den alenlange to-do liste der mangler at blive krydset af. Heldigvis har folk bakket så meget op og været så venlige og nysgerrige, at jeg tror de tilgiver de små begynderfejl der er og kommer.

img_5165 img_5204

Så nu vil jeg tage et bad for første gang i lange tider, ordne negle og finde tøj frem til i morgen. Og så vil jeg glæde mig til at matriklen her igen bliver fyldt med tegnede lyserøde damer der nu også har en butik, og se hvilke historier der kan komme ud af det.

Alle der har lyst til at kigge forbi til et glas og nogle åbningstilbud og se butikken i morgen, så er det på Østergade 27 i Rødby fra 10-14.Ellers gælder samme tilbud online hvor der fra i dag til søndag kl. 24 er dobbelt op på alt undtagen muleposer, gavekort, kopper, Henkogt Hverdags ting og Glyholt Grafisk postkort. (Du skal ikke indtaste en kode, jeg smider automatisk 2 af hver i pakkerne. Vil du f.eks gerne have to Hedgehogs kort, men ikke nødvendigvis de samme, så bestil én slags og skriv i kommentarfeltet ved bestillingen hvilken anden slags du ønsker, så fixer jeg det når jeg pakker bestillingen )

Og så vil jeg ellers bare glæde mig til min nye hverdag i de nye fine lokaler. Og til at komme rigtigt i gang, og ikke skulle male mere eller sætte flere hylder op (eller, kigge på Hr. Mand der gør det)FØLG LIVE FRA LOLLAND PÅ: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
BESØG MIN BUTIK

   

3 kommentarer

 • Det er simpelthen så sejt, Kristina. Butikken er blevet så flot, og jeg håber, at jeg en dag får mulighed for at kigge forbi. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende. Stort tillykke med butikken 🙂 Jeg håber, at kunne lægge vejen forbi i løbet af sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Så flot du og Hr. mand har gjort det:-)
  Atter en gang tillykke med din butik:-)
  Og en skøn dag i morgen.
  Vi har desværre lidt for langt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er sket noget sindssygt.