Der er sket noget sindssygt.

HR. MAND ER RIGTIG DÅRLIG TIL AT LÆSE MINE TANKER #1

Hr. Mand og jeg har det rigtigt godt sammen. Vi er glade og kan godt lide hinanden, og den slags er jo godt når man er kærester. Er der ét punkt jeg dog synes, at Hr. Mand kunne gøre det bedre på, så var det at blive bedre til at læse mine tanker, for det er som om han slet ikke kan finde ud af det. I denne her serie vil jeg vise jer nogle eksempler op, hvor faktisk helt ekstremt dårlig han er til det!

I weekenden kan jeg godt lide at ligge i sengen og drikke min morgenkaffe. Så jeg prøvede at tænke, rigtigt meget, at det kunne være dejligt, hvis Hr. mand nu kom ind med kaffen til mig …
laese-tanker-2-1

…men det gjorde han slet ikke. I stedet kom han ind og sagde:
laese-tanker-2-2
Som I nok kan se, så var det slet ikke i nærheden af at være det jeg tænkte på.

6 kommentarer

 • Henrik Skovmand

  Jeg elsker den fede humor og man kan da kun blive i godt humør af Live fra Lolland. Jeg er migrant fra København og den kærlige humor passer efter min mening til de dejlige mennesker i Rødby – både migranter og etniske lollikker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Jeg elsker de her 😀 min egen hr mand, kan nemlig heller ikke læse MINE tanker, og jeg troede jeg var den eneste i verden, der var uheldig nok til at elske en mand, der ikke læser mine tanker, men nu ved jeg, at jeg ikke er alene 💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg lo højt af den her forleden og viste den til min mand… Som kvitterede med kaffe på sengen dagen efter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   EEEEEJ, hvor dejligt!!! Så virkede det hos nogen 😀 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johnny Leth-Andersen

  Lange bryster og varm kaffe, er en rigtig dårlig kombination. .:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er sket noget sindssygt.