Hr. Mand er rigtig dårlig til at læse mine tanker #2

Hr. Mand og jeg har det rigtigt godt sammen. Vi er glade og kan godt lide hinanden, og den slags er jo godt når man er kærester. Er der ét punkt jeg dog synes, at Hr. Mand kunne gøre det bedre på, så var det at blive bedre til at læse mine tanker, for det er som om han slet ikke kan finde ud af det. I denne her serie vil jeg vise jer nogle eksempler op, hvor faktisk helt ekstremt dårlig han er til det!

Den anden dag tænkte jeg på, at det var længe siden (faktisk kan jeg slet ikke huske hvornår det sidst er sket, så længe siden er det!), at Hr. Mand pludselig bare brød ud i sådan en lang tale om hvor fantastisk jeg er og hvor meget han elsker mig. Så derfor sad jeg inde ved min computer og prøvede at koncentrere mig rigtigt meget om at tænke på, at det var det han skulle gøre …
laese-tanker-1-1
…men ved I hvad, det var slet ikke det som kom til at ske! Det der skete var i stedet at han spillede introen til ‘Knocking on heavens door’ på sin guitar!

laese-tanker-1-2
…den spiller han godt nok meget. Det er fordi han øver sig på den. Det har han gjort to timer om dagen de sidste 8 måneder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *