Det er ikke kun Hr. Mand der er en rigtig dårlig fotograf.

Jeg ved godt, at det måske lyder helt vanvittigt, at nærmest ligemeget hvem der tager billeder af mig, så bliver de altid dårlige, vi har jo ved både den ene og den anden lejlighed konstateret at Hr. Mand i hvert fald ikke skal gøre sig det helt store i sådan noget fotografering. Jeg synes altså også selv, at jeg har været meget uheldig med den slags, meget mere end de fleste! Det er jo ikke kun Hr. Mand, men også både den ene og den anden journalist der simpelthen har været helt uduelige til sådan noget foto!

Men inden jeg skulle til at åbne min lille butik, så kom Folketidende forbi butikken, og jeg tænkte, at SÅ kunne det jo kun blive et godt billede. Faktisk, så havde jeg selv fundet på en idé til et billede, som kunne få mig til at se rigtig sej ud. Sagen er nemlig den, at I min butik, der har jeg tegnet alt muligt på vinduerne. Og så syntes jeg, at det kunne se ud som om jeg var rigtig kunsterisk-agtig hvis fotografen nu tog billedet udenfor vinduet, mens jeg stod indenfor og tegnede på vinduet.

Jeg var faktisk selv rigtigt stolt af min idé og luftede den for fotografen da han kom, og han lod også til at syntes, at det var en rigtig god idé. Han sagde bagefter at billedet blev rigtig godt, og da jeg et par dage senere kunne skimte det på forsiden af Folketidene (altså FORSIDEN!!! det er den hvor alle de vigtigste ting står!!!), så blev jeg simpelthen så glad. Indtil jeg så det tæt på.

folketidende-fotograf

Helt ærligt. HVORNÅR ansætter de aviser nogle ordentlige fotografer??? Her leverer man det PERFEKTE motiv lige på et sølvfad, og så gør de alligevel én helt skeløjet og underlig at se på.

Jeg overvejer, om jeg måske skulle skrive en klage.

One thought on “Det er ikke kun Hr. Mand der er en rigtig dårlig fotograf.

  1. Jeg synes du skal klage! Omgående! Og så må de bringe en ny forsidehistorie, hvor de beklager at fotografen var alkoholpåvirket, og derfor bragte det forkerte billede. Og så skal de selvfølgelig bringe et nyt FANTASTISK billede så alle kan se hvordan du RIGTIGT ser ud (når det ikke er den fordrukne fotograf, som ikke har styr på sine vinkler og linser, der har været på spil).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *