Hr. Mand er rigtig dårlig til at læse mine tanker #3

Hr. Mand og jeg har det rigtigt godt sammen. Vi er glade og kan godt lide hinanden, og den slags er jo godt når man er kærester. Er der ét punkt jeg dog synes, at Hr. Mand kunne gøre det bedre på, så var det at blive bedre til at læse mine tanker, for det er som om han slet ikke kan finde ud af det. I denne her serie vil jeg vise jer nogle eksempler op, hvor faktisk helt ekstremt dårlig han er til det!

Til Valentins Dag gav Hr. Mand mig en rigtig flot buket blomster, men jeg syntes, at det var ved ar være længe siden, at det var Valentins Dag. Så den anden dag, der tænkte jeg hele dagen på, at det kunne være dejligt, hvis Hr. Mand gav mig blomster igen, ligesom det var han havde gjort dengang det var Valentins Dag …

laese-tanker-3-1
Det var lidt som om, at han havde læst nogle af mine tanker, men nok måske kun halvdelen af dem. Om natten gav han mig nemlig en albue, lige i hovedet …
2
Så noget gav han mig da. Måske betyder det, at han er ved at lære at læse mine tanker alligevel.

One thought on “Hr. Mand er rigtig dårlig til at læse mine tanker #3

  1. Måske skal hr mand have en form for høreaperart… eller anden påmindelse…. men altså den med blomster er jo ikke svær, give jævnligt og uforudset blomster samt komplimenter. … så når du ikke at tænke du savner dem, også er de vel bedst….
    håber butiken går godt, vil så gerne forbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *