Hr. Mand er rigtig dårlig til at læse mine tanker #4

Hr. Mand og jeg har det rigtigt godt sammen. Vi er glade og kan godt lide hinanden, og den slags er jo godt når man er kærester. Er der ét punkt jeg dog synes, at Hr. Mand kunne gøre det bedre på, så var det at blive bedre til at læse mine tanker, for det er som om han slet ikke kan finde ud af det. I denne her serie vil jeg vise jer nogle eksempler op, hvor faktisk helt ekstremt dårlig han er til det!

F.eks her den anden dag, der havde jeg virkelig ondt i nakken. Det er fordi, at når jeg ligger på sofaen og ser fjernsyn, så er jeg nødt til at ligge helt underligt med hovedet når jeg skal spise chokolade samtidig med. Derfor prøvede jeg hele dagen at tænke på, at det kunne være vildt dejligt, hvis Hr. Mand nu tilbød mig en gang massage når han kom hjem fra arbejde …
laese-tanker-4-1
…men som sædvanlig blev jeg skuffet da han kom hjem. For i stedet for at sige til mig, at min nakke så anspændt ud og så tilbyde at massere den, så sagde han i stedet …
laese-tanker-4-2
…det var altså igen slet ikke i nærheden af at være det jeg tænkte på.

One thought on “Hr. Mand er rigtig dårlig til at læse mine tanker #4

  1. Jeg kan stadig heller ikke telepatere, sådan overhovedet, og har ellers brugt snart 7 år på at forsøge.
    Og dog, vågende op i weekenden til marcipanbrød på natbordet, så måske jeg har knækket koden? Jeg må prøve i morgen og se, om jeg kan lokke ham til fodmassage B-)

    – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *